Nevěrný skifař Synek: Opustil manželku krátce po porodu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Nevěrný skifař Synek: Opustil manželku krátce po porodu!

Ondrej Synek of Czech Republic competes during the men's single sculls quarter-final at the World Rowing Championships in Bled August 31, 2011. REUTERS/Srdjan Zivulovic (SLOVENIA - Tags: SPORT ROWING)
Ondrej Synek of Czech Republic competes during the men's single sculls quarter-final at the World Rowing Championships in Bled August 31, 2011. REUTERS/Srdjan Zivulovic (SLOVENIA - Tags: SPORT ROWING) (SRDJAN ZIVULOVIC)

Tak tohle si za rámeček rozhodně nedá! Skifař Ondřej Synek (30), olympijský hrdina a vzor ctnosti, zhřešil. A pořádně! Opustil svoji manželku Pavlu i dvě malé děti. Údajně kvůli milence...

Národ jej miloval. Stal se mistrem světa, na letní olympiádě v Londýně slavil stříbro. A jako malý se pak těšil, až mu manželka Pavla přivede na svět synka. V půlce srpna dostala ani ne dvouletá Alice bratříčka Matyáše.

„Ondřej svou manželku doslova zdrtil,“ prohlásila kamarádka Synkovy ženy.
„Každý ve svém životě zažívá vzestupy a pády. Bohužel se v současné chvíli nacházím v té méně šťastné fázi života v oblasti osobních vztahů,“ napsal na svoji facebookovou stránku.

„Prosím své fanoušky o shovívavost v této nelehké situaci, a to hlavně kvůli našim dětem. Ty jsou tím nejcennějším, co mám, a vždy pro mě zůstanou prioritou číslo jedna.“ Deníku Aha! poté poslal sms zprávu, že se blíže k celé věci nebude vyjadřovat.


Autor:  bej

Přečtěte si
stellastella
12. 12. 2019 • 11:47

Tak se situace zase opakuje. Ten bezmozek si opět nechal dobre poradit, ve veslování je nevěra běžná, trenér ho Kryl pekne dlouho

zadnice
13. 11. 2012 • 10:55

Pěkný "hrdina" a "vzor ctnosti". Synku, synku!!!

ilkamilka
12. 11. 2012 • 21:31

Pokud by tento vzkaz mohl číst pan Synek, tak by měl vědět, že pokud prohlašuje, že děti jsou pro něj tím nejdůležitějším, tak to může dokázat např. tím, že se k nim vrátí. V opačném případě jsou jeho slova jen laciná fráze. Ať má medailí sebevíc, ale ty z něj zodpovědného chlapa neudělají, měl by se stydět!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.