Recept na bohatství: Armén uchvátil dezertem, ale... Recept neprozradím ani kdybyste mě mučili! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Recept na bohatství: Armén uchvátil dezertem, ale... Recept neprozradím ani kdybyste mě mučili!

Gevorg Babajan odmítl recept na dezert Arménka prozradit.
Gevorg Babajan odmítl recept na dezert Arménka prozradit. (TV Barrandov)

Fíha, tak ten hoch asi nepochopil princip soutěže… Přišel bojovat o 1,25 milionu korun do pořadu Recept na bohatství, ovšem když porotu nadchl jeho dortík, zabejčil se: „Recept neprozradím, ani kdybyste mě mučili!“ A tak se musel Gevorg Babajan (21) poroučet…

Jako nejlepší cukráři se v soutěži televize Barrandov ukázali cukráři z Arménie. Jenže zatímco Jasmína Aleksanjan (30) kolem tradičního medovníku žádný povyk nedělala, její krajan Gevorg Babajan se tvářil, jako by na talířku donesl státní tajemství! „To máme jako hádat, co tam je?!“ ptal se ironicky porotce Pavcel Maurer. „Mě nebaví hádat! Pane Babajane, mně přijde váš přístup spíš arogantní,“ vmetla mu Libuše Šmuclerová.

Má prý smělé podnikatelské cíle a přeje si, aby každý v Česku a na Slovensku ochutnal dort, který se naučil od svých předků. Kvůli svému podnikání právě rekonstruuje i výrobnu.


Recepturu svých babiček ovšem urputně odmítal prozradit. Dokonce při přípravě dvou set (!) finálových porcí odmítl pomoc odborníků z vyhlášeného hotelu. „Já mám tu nejodbornější pomoc!“ prohlásil arménský Ostravák a přizval před kamery svou sestru. „Armenské jídlo může udělat jen arménská žena arménskýma rukama,“ hřímal.

Jeho sestra ovšem měla jednu v sádře, a podle toho to taky dopadlo... Hotovo měl sice včas, ale nepochodil. „Vidím tady jen přeslazený dezert, nic víc,“ sepsul jeho dortík Michal Rabina a spolu s kolegy poslal do velkého finále jeho krajanku Jasmínu.

Přečtěte si
ivkanatka
27. 11. 2012 • 15:34

Kam se podívám, tam vlezeš ! Už s tím přestaň, nebo budu mít strach otevřít i konzervu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.