Herzigová s Kurkovou převlečené za Indky: Jely přes půl světa na padesátiny ruského miliardáře! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Herzigová s Kurkovou převlečené za Indky: Jely přes půl světa na padesátiny ruského miliardáře!

Karolína Kurková se oblékla do klasických indických šatů a na čele měla i tzv. bindi.
Karolína Kurková se oblékla do klasických indických šatů a na čele měla i tzv. bindi. (Profimedia CZ)

Přítelkyni, jako je Naomi Campbell (41), by chtěl mít každý muž. Je slavná, krásná, má dokonalé tělo a chystá ty neoriginálnější oslavy. Svému milému, ruskému miliardáři Vladislavu Doroninovi, nachystala k padesátinám párty, na kterou nikdo ze zúčastněných jen tak nezapomene. Hosty sezvala až do daleké Indie, kde pronajala pevnost Mehrangarh z 15. století!

Oslavy trvaly dva dny a nesly se v duchu indické okázalosti. Nechyběl velkolepý ohňostroj a oslavenci dokonce zazpívala Diana Ross (68)! A rovněž na seznamu 250 hostů byly samá exkluzivní jména! Přes půl světa se táhly dokonce i české topmodelky Karolína Kurková (28) s Evou Herzigovou (39)! Na večírku ale nechyběly ani modelka Kate Moss (38), Sarah, vévodkyně z Yorku (53), herečka Demi Moore (49) či muzikant Bob Geldof (61).



Víte, že...?
...bindi (nebo tilak) je znaménko ve tvaru kapky nad kořenem nosu? Je to tradiční ozdoba indických žen. Ovšem pozor – nosit je smí pouze vdané paničky!





Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.