Sexy Pink poblouznila Prahu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Sexy Pink poblouznila Prahu

Pink svému kytaristovi dokazovala, jak moc si ho váží.
Pink svému kytaristovi dokazovala, jak moc si ho váží.

PRAHA – Pražský koncert americké zpěvačky Alecie Moore alias Pink (27) byl pořádný zážitek. Zpěvačka totiž dobře ví, co na její fanoušky platí: velká show, sexy hadříky i vtipné hlášky na adresu ochranky.


A návdavkem Pink přidala scénu, kdy se v bikinkách vznášela několik metrů nad pódiem!

Kdo čekal sexy show, tomu se jeho přání vyplnilo. Na koncertě totiž nechyběly ani erotické scény s tanečnicemi navlečenými do svůdného prádla. Z písniček Pink zazpívala nové i již hitparádovými úspěchy osvědčené hity. Divácky velice vděčnou se ukázala skladba I Am Not Dead, podle které pojmenovala Pink i své nové album, superhit Stupid Girls, za který je nominována na americké Grammy, ale i třeba skladba Dear Mr. President, kterou doprovázely sugestivní záběry George Bushe.

Pink ukázala i svůj smysl pro humor. Když plánovala choreografii jedné z písní, chtěla, aby na pódiu s celou kapelou seděli okolo »živého« ohně. „Ten nápad jsme ale smetli pod koberec, protože by mi moji show nikdo nepojistil,“ smála se zpěvačka, která si do Prahy přivezla sedm kamionů s vybavením a stočlenný štáb. Na scéně se pak třeba předvedla ve svůdných bikinách, s motorkou Harley Davidson, nebo se nad pódiem vznášela v síti a poučila tak akrobaty o jejich řemeslu.

Kliknutím zvětšeteTéměř dvouhodinová show vzbudila mohutný aplaus a Pink po ní odjela do luxusního hotelu Mandarin Oriental, kde je ubytována. Na Pink přišla řada našich celebrit včetně rockera Davida Kollera. „Byl to jeden z nejlepších koncertů, jaký jsem kdy viděla,“ řekla deníku Aha! zpěvačka Heidi Janků. Jediným, co na koncertě zamrzelo, bylo nevysvětlené hodinové zpoždění. Pink si během včerejška prohlédla Prahu a dnes odjíždí do Záhřebu, kde ji večer čeká další koncert.


Autor: Vojtěch Kristen
Foto Aha!: Dalibor Puchta

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.