Jaromír Jágr: Hledám novou miss! A zakládám rodinu... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Jaromír Jágr: Hledám novou miss! A zakládám rodinu...

Jaromír Jágr a Inna už nejsou pár.
Jaromír Jágr a Inna už nejsou pár. (Foto Aha! – Mária Rušinová, Marek Pátek, facebook.com)

Žije s ním celý národ! Poté, co Jaromír Jágr (40) oznámil krach vztahu s Innou Puhajkovou (26), začal své osobní věci řešit s fanoušky. Bolest po rozchodu je v něm stále tak velká, že radši zrušil svou plánovanou včerejší účast na muzikálu Aida, kam ho pozvala Lucie Bílá. Necítil se, že by teď byl ve stavu, aby skotačil mezi lidmi…

„Děkuji všem za názory, rady a snahu pomoci člověku, který má nějaké problémy a necítí se být ve své kůži. Vážím si toho!“ napsal na svůj facebookový profil včera v pět (!) ráno a vyzval k další komunikaci. „Aby tato stránka neřešila jen mě a hokej. Budeme prostě taková velká hokejová rodina. Co vy na to?“ Do devíti si pak psal ze svého iPadu s příznivci, potom šel spát. V poledne už měl na 500 vzkazů!




Přečtěte si
setug
10. 11. 2012 • 15:18

se brzo najde nějaká MISS, která mamánka opět na nějaký čas zblbne, ale nevydrží s ním. To se totiž nedá.

hufnagll
9. 11. 2012 • 17:23

Jágr,jako hokejista exelentní,takový v CZ druhý není,fakt.Kdyby se udělovala Nobelova cena za hokej on jediný má na to právo.Jako člověk promiňte mi, buran,hlupák nevzdělanec.Na svědomí to má opičí láska jeho maminky.Že má prachy,balík tak na to mu skočí každá flundra ale srdce má skažené.Ten se nikdy neožení a když tak jen na chvíli.S ním žádná štěstí nepozná,jedině kdyby si vzal holku z vesnice.Tak snad ale musel by bydlet mimo Kladno a pěkně daleko.

labamba
9. 11. 2012 • 10:45

Hlavně jí nehledej na svém FB profilu, bo už to nebude o hokeji, ale o zlatokopkách.

franckajagrova
8. 11. 2012 • 17:24

Navíc se v rozhovoru přiznal k nevěrám a taky k tomu,že s každou vydrží maximálně 10 let ! Ženit se nechce,to vím dávno a děti chce mít prý až za 10 let..

vevanek
8. 11. 2012 • 13:54

Jaromír Jágr je obyčejný stárnoucí rozmazlený mamánek. Jeho požadavky na partnerku jsou takové,že musí vše dělat jako jeho maminka a k tomu navíc musí být aspoň modelka,aby reprezentovala. I kdyby takovou našel,tak ta bude chudák(i přes jeho peníze),protože ať udělá cokoliv,pořád bude srovnávána s maminkou. Jágrovi radím,nikdy se neženit. Rodinu byste sice ekonomicky zajistil, ale to ostatní co k životu v rodině patří už ne. Jste prostě mamánek a z tohoto pohodlí se těžko vystupuje.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.