Klára Jandová: Předčasný porod! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Klára Jandová: Předčasný porod!

Klára Jandová a její miminko
Klára Jandová a její miminko (TV Prima)

Herečka Klára Jandová se stala maminkou dříve, než jí předpovídali lékaři. Jak se vypořádá s novou životní rolí?

Na miminko si ale Klára bude muset počkat, protože otěhotněla pouze jako zdravotní sestra Helča v seriálu Cesty domů. Ta žije spolu se svým partnerem Martinem v podání Viktora Limra, ale dítě přivedla na svět během návratu do vlasti, kdy na ni v bance nečekaně přišly porodní bolesti.

Podporou pro ni byla seriálová kolegyně Kamila Špráchalová, která má s porodem osobní zkušenosti: „Ukázalo se, že ani jedna z přítomných matek ze štábu nemá zkušenost s normálním porodem, všechny rodily takzvaným císařským řezem. Byla jsem jediná, kdo zažil běžný porod, tak jsem Klárce vysvětlovala, jak by se asi v takové situaci měla cítit a chovat.“



Klára si ale těhotenské bříško moc dlouho neužila, protože záhy natáčela »poporodní« scénu. Režisér Jiří Adamec jí zajistil náhradní miminko, které se před kamerou objevilo jen pár dní po porodu. „Byly mu asi tři dny a měl hodně netypické jméno – Metoděj. Vůbec neplakal a klidně se ode mě nechal pochovat. Byl to zvláštní a zároveň moc krásný pocit držet v náruči tak maličké miminko,“ řekla o nové zkušenosti Jandová.





Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.