Kateřina Cajthamlová: Odmítla vařit ve VIP Prostřenu! +VIDEO | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Kateřina Cajthamlová: Odmítla vařit ve VIP Prostřenu! +VIDEO

Kateřina Cajthamlová odmítla účast ve VIP Prostřeno údajně kvůli časovému vytížení.
Kateřina Cajthamlová odmítla účast ve VIP Prostřeno údajně kvůli časovému vytížení. (DANIEL ČERNOVSKÝ / Aha)

V dnešním VIP Prostřenu se představí nevšední čtveřice - baleťák Vlastimil Harapes (66), stále hubnoucí milovnice jídla Naďa Konvalinková (61) a dvě herečky-čarodějnice Květa Fialová (83) a Jana Andresíková (71).

Poslední jmenovaná kuchařka ale původně vařit vůbec neměla. Nahradila totiž Kateřinu Cajthamlovou (50), která účast na natáčení odmítla! Andresíková tak bude muset zápasit s vařením i přes mnohá zdravotní omezení.

„Místo nejslavnější čarodějnice Jany Andresíkové měla původně vařit Kateřina Cajthamlová. Ta ale natáčení odmítla. Prý z pracovních důvodů, ale nevím, jestli to byl ten pravý důvod,“ řekla Aha! jedna členka štábu.


„Paní Andresíková je po několika nehodách a různých příhodách fyzicky trochu omezená. Nejobratnější je asi paní Konvalinková a pan Harapes. Paní Fialová je taková éterická bytost, takže to bude hodně zajímavé,“ prozradil zdroj z Primy.

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
mnpv
7. 11. 2012 • 16:53

nevím co by s tím spolkem senilních důchodců řešila. Zřejmě, když uviděla tu sestavu, tak to vzdala. Se jí nedivím.

wellnes.top
7. 11. 2012 • 06:49

Inteligenci houpajícího koně má babo-chlap-fortin.Sám/a prezentuje svým stylem psaním,jako by psal/a "lidi jsem dement a jinak se bohužel vyjadřovat neumím,umím jen škodit,napadat,urážet,kompenzuji si tím své vlastní chyby a nedostatky".

jity
6. 11. 2012 • 17:50

kyselo moc kyselé. Jinak fortin také nevím je-li muž, nebo žena, ale jisté je, že ukrutně nenávidí důchodce a dovede to být velmi zlé. Píši to protože nevíme co to vlastně je.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.