Čarodějnice z Arabely Jana Andresíková: Odumírá jí tělo! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Čarodějnice z Arabely Jana Andresíková: Odumírá jí tělo!

Jana Andersíková se proslavila v seriálu Arabela
Jana Andersíková se proslavila v seriálu Arabela (koláž Ahaonline.cz)

Herečka Jana Andresíková (71) alias legendární čarodějnice Černá z Arabely se zúčastnila VIP Prostřena, přestože je kvůli vážnému onemocnění téměř nepohyblivá. Bojuje totiž s odumíráním nervstva.

Představitelka čarodějnice dokonce dostala ve VIP Prostřenu výjimku a produkce jí umožnila, aby jí s vařením pomohl profesionální kuchař. Sama by totiž kvůli onemocnění u vaření trpěla a nestihla by jídlo připravit v časovém limitu.

„Já jsem takový ochrnutý předskokan, ti zdraví přijdou a užijou si to až po mně,“ prohlásila herečka ve svém novém domku, kde se ještě nestačila pořádně zabydlet. S prostíráním jí tak pomohly sousedky, aby se Naďa Konvalinková, Květa Fialová a Vlastimil Harapes najedli ve vší parádě.



Menu Andresíková přizpůsobila své nejslavnější roli a za pomocí asistenta uvařila čarodějnické menu. Na hosty tak čekaly pokrmy s děsivými názvy jako Mošnička paní Černé, Lektvar věčného mládí, Sviní šlichta s kyselým ksichtem a záhada z temného lesa.

Hostitelka je sice vegetariánka, ale občas si zahřeší. „Čas od času dostanu hroznou chuť na buřta, toho kdybych neměla, tak v tu vteřinu zahynu,“ přiznala Andresíková.

„Jestli to někomu nebude chutnat, tak se rozpláču,“ prohlásila v úvodu večera paní Jana. Budou její slzy nutné? Sledujte VIP Prostřeno na Primě!

Chcete být v obraze, co se děje v show Prostřeno!? Nebo jste nějaký z dílů nestihli? Všechny články najdete přehledně na: http://www.ahaonline.cz/prostreno



Přečtěte si
sadia
7. 11. 2012 • 11:55

Úžasně to paní Andresíkové slušelo ,na svůj věk rozhodně nevypadá.Ať se ta potvora nemoc alespoň zastaví. Moc bych ji to přála.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.