Tajná svatba Lucky Bílé: Ženich, kněz, prstýnky... Něco ale chybělo! +VIDEO | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Tajná svatba Lucky Bílé: Ženich, kněz, prstýnky... Něco ale chybělo! +VIDEO

Lucka se na svého vyvoleného zamilovaně dívala.
Lucka se na svého vyvoleného zamilovaně dívala. (Foto Aha! - Marek Pátek, Pavel Machan)

Zpěvačka Lucie Bílá (46) se tajně provdala. Včera řekla Ano svému partnerovi Petru Makovičkovi (35). Lucka po obřadu všem hrdě ukázala prstýnek a rozdávala úsměvy na všechny strany. Pak se ale rozpovídala...

Slavice Lucie Bílá se znovu stala nevěstou. Jejím třetím manželem se stal Petr Makovička, s nímž žije už dva a půl roku. Něco ale svatbě, která vzbudila pořádný poprask, chybělo. A Lucie sama prozradila, co to bylo...

"Ano, je to pravda, včera jsme se vzali," potvrdil svatbu Makovička. A sňatek pak potvrdila Aha! i Lucka Bílá. „Nenapadlo mě, jakou smršť způsobí včerejší krásný spontánní večer. Od svého partnera jsem po včerejším křtu mé knihy a nového CD dostala překvapení… Nevěděla jsem kam jedu, ani co mě čeká, ale za hodinu jsme se ocitla v neuvěřitelném prostředí středověké krčmy v Dětenicích. Po souboji, ohnivé show, hadech, inkvizici a dobré večeři byla i svatba. Byla to milá zábava pro nás, ale i pro celou krčmu. Obřad vedl kněz v kostýmu a hrála nám k tomu skvělá středověká kapela,“ napsala Lucie o svém velkém zážitku deníku Aha!

K nečekanému kroku se zpěvačka odhodlala po křtu svého nového CD Modi, které překvapivě nepokřtila sektem, ale minerální vodou Ondrášovka.

O takové svatbě pochopitelně není žádný záznam. A není divu! Jak Lucie Aha! prozradila, jednalo se vlastně o bujaré vyvrcholení večírku, které neslo prvky skutečné svatby, ale vlastně šlo jen o povedenou show. Zároveň ale není žádným tajemstvím, že Lucie a Petr o skutečné svatbě uvažují. Dočkáme se jí brzy?

Video se připravuje ...

 

Její dosavadní manželství

První manžel: Stanislav Penk (38), pozounista

Datum svatby: 3. dubna 2002

Místo: kostel ve východočeském Lanškrouně

Datum rozvodu: leden 2003

Penka si vzala po rozchodu s Kratochvílem, se kterým nikdy nebyli svoji. Manželství ale skončilo už po deseti měsících. „Přestože jsme si to oba moc přáli a snažili se, vztah nevyšel,“ řekla tehdy.

Druhý manžel: Václav Noid Bárta (31), zpěvák a muzikant

Datum svatby: 7. dubna 2006

Místo: český konzulát v Miláně

Datum rozvodu: prosinec 2008

Chodit spolu začali na jaře roku 2003, v den Lucčiných čtyřicátin se tajně vzali v italském Miláně. Nečekaný rozchod oznámili 1. září 2008, rozvedli se ještě do konce roku. Zůstali přáteli.



 



Přečtěte si
p.r.d.e.l..hillarka
2. 11. 2012 • 10:04

... lůza už dychtivě pročítala bulvární plátky a vono velký kulový

hillaarkaa
2. 11. 2012 • 08:38

I prrd,h.o.v.n.o. se vdala,ale ráda by Vono tam dole v mezinoží už to nebude žádná sláva.Ale prachy by se prej hodily

svatadala
1. 11. 2012 • 20:18

velká gratulace. Je vdaná potřetí, tak už snad má praxi a nebudeme zase po roce poslouchat, jaký to byl gauner a jak od ní odešel. Hlavně zdraví a ať se vše daří.

rejpal3
1. 11. 2012 • 18:35

No to je toho - novomanžele oba už známe, ale zde je foto Bohatého podnikatele... http://www.ahaonline.cz/clanek/trapasy/79724/to-je-ale-uroda-monstrozni-porno-dyne.html

klidek.pianko
1. 11. 2012 • 13:50

nelžou kecy, nevdala )) http://www.super.cz/16682-zpevacka-lucie-bila-se-vdala-prozradila-detaily-kuriozniho-obradu-s-makovi ckou.html

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.