Soud Rolins s Homolou: Podraz a porušení předpisů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Soud Rolins s Homolou: Podraz a porušení předpisů!

Matěj kšiltovkou porušil předpisy.
Matěj kšiltovkou porušil předpisy. (Pavel Machan / Paparazzi)

Odklepnuto! Soud včera svěřil zpěvačce Daře Rolins (39) do výhradní péče dceru Lauru (4), kterou má s muzikantem Matějem Homolou (39). Ten ještě nedávno požadoval střídavou péči, ale nakonec od ní ustoupil. Měl několik důvodů. Prvním byly časově náročné schůzky se sociální pracovnicí. Dalším bylo to, že mu Dara odpustila dlužné výživné, odhadem až 120 tisíc korun, na čemž se oba před včerejším stáním dohodli. Přestože soud jejich úmluvu potvrdil, otazníky zůstávají!

Dara i Matěj chtěli předejít případným konfliktům, které by jednání mohly ohrozit. Proto se včera jeden druhému klidili z cesty. Oba sice k soudu přišli těsně před půl desátou a asi minutu po sobě, stoupli si však každý na opačný konec chodby. Když ale byli oba i se svými právníky povoláni do soudní síně, Homola galantně počkal na Rolins a podržel jí dveře. Jednání probíhalo s vyloučením veřejnosti, protože se rozhodovalo o nezletilém dítěti. Po necelé hodině Dara i Matěj vyšli ze soudní síně s úsměvem na rtech. „Jsem ráda, že už takhle zbytečně vyhrocená situace skončila. Vše dopadlo tak, jak mělo. Ke spokojenosti všech,“ řekla Aha! ihned po hodinovém procesu Dara Rolins.

Homola sdílný nebyl a ihned ze soudní síně pelášil pryč. „Nezlobte se, nebudu k tomu nic říkat,“ utíkal Homola s kapucí na hlavě pryč. Byl rád, že dlouhé týdny dohadování jsou za ním. „Dohodu jsme utvářeli několik týdnů, ale to je běžná praxe vzhledem k tomu, že se jedná o čtyřletou holčičku. Soud si vyslechl oba rodiče, prozkoumal dohodu a rozhodl ji akceptovat. Není tomu tak ale automaticky, soud to důkladně zkoumá,“ řekla Aha! JUDr. Iveta Végsöová, advokátka Dary Rolins.

PROHŘEŠEK

Homola dorazil k soudu v kšiltovce a kapuci, které nesundal ani v soudní síni. Tím ale porušil vyhlášku, která u mužů v soudní síni pokrývku hlavy striktně zakazuje!

ROZSUDEK

Soud malou Lauru svěřil do výhradní péče matce Daře Rolins s tím, že otec Matěj Homola bude mít Lauru ve styku. Dva týdny v měsíci ji bude mít dva dny týdně, zbylé dva týdny v měsíci to budou tři dny v týdnu. O prázdninách ji bude mít čtyři týdny. Výživné je stanoveno na 5000 Kč. Dlužné výživné za předchozí dva roky, kdy Dara měla dceru u sebe a Homola jí nic neplatil, mu zpěvačka odpustila.

PODRAZ

Ne všichni blízcí obou znesvářených rodičů si myslí, že vše dopadlo tak, jak mělo. Například Johana Tůmová, švagrová Matěje Homoly, se obává podrazu! Matěj prý podlehl nátlaku, proto podepsal dohodu. „Dceru stejně nedostane. Dara mu ji už teď nechce půjčovat. Ten soud je k ničemu. Tady jde hlavně o malou Lauru. Ne o to, kdo ten soud vyhraje,“ řekla Tůmová a dodala: „Jsem manželka Matějova bratra Honzy a vím, že Lauru nedostává.“



Přečtěte si
petrarka111
1. 11. 2012 • 20:01

I já se přikláním k tomu, že se Homola dočká podrazu ze strany vypočítavé Dariny, která nekouká na nic a jde si za svým. Že tak činí bez ohledu na malou dcerku už předvedla nesčetněkrát. Takoví lidé by ani neměli mít děti.

hillaarkaa
1. 11. 2012 • 12:46

Bylo by příjemnější,kdybychom o těchto "osobnostech" z Petržalky a salaší neslyšeli

solochov
1. 11. 2012 • 09:38

se dá víc než očekávat. Je to bezohledná mrcha, což předvedla už v případu člověka, kterého připravila o život. Nejde jí ani o malou Lauru jako o to ublížit Homolovi. S ní holčička růžový život nemá, věčně se trmácejí po světě, kdykoli Rolinsovou napadne utéct před zákonem.

zlobit
1. 11. 2012 • 08:26

Jsou to Matějové oba i švagrová, výraz "půjčování" dítěte mě vytáčí. Copak je dítě věc nebo snad hračka ?

bobina
1. 11. 2012 • 07:14

tak toho asi nechápeš víc nežli je zdrávo! Jestli máš děti,tak by jsi měla vědět,že je rozdíl,když se někdo o dítě stará se všemi jeho potřebami a nebo když si dítě jen na pér dní půjčí! Dostane ho s oblečením,a dá mu jen najíst a to je veškerá finanční újma! Kdežto matka se musí postarat o vše co dítě k životu potřebuje,ošatit,jídlo,bydlení a školní,kroužky a pod.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.