Rolins a Homola. Tajná dohoda o Lauru! Dara získá dceru i peníze! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Rolins a Homola. Tajná dohoda o Lauru! Dara získá dceru i peníze!

Matěj se dohodl s Darou
Matěj se dohodl s Darou (Koláž Ahaonline.cz)

Válka mezi Darou Rolins (39) a Matějem Homolou (39) o dcerku Lauru nejspíš skončila. Slavný pár uzavřel pár dní před soudem smír a dohodl se na její výchově.

Po mediální přestřelce Matěj Homola usoudil, že jeho šance na získání Laury jsou minimální, a raději vyhověl požadavkům své expartnerky, která momentálně žije s rapperem Rytmusem. Oba rodiče usilovali o svěření dcery do vlastní péče, ale nakonec došli ke kompromisu, z něhož vyšla lépe Dara.



„Chci klid a štěstí pro Lauru, ať to stojí, co to stojí. Rozhodně mi nejde o peníze, jsem ráda, že jsme udělali první krok pro lepší komunikaci,“ řekla Rolins deníku Nový Čas po setkání s Homolou a sociální pracovnicí.  

Matěj slíbil, že vyjde Daře vstříc a smíří se s tím, že bude dceru pro sebe mít každé pondělí a úterý, a k tomu s ní stráví každou druhou neděli. O prázdninách mu ji Dara poskytne dokonce na čtyři týdny. Pokud jde o výživné, Homola bude na Lauru přispívat pouze pět tisíc korun měsíčně. Dara je nejspíš finančně soběstačná.



Přečtěte si
kov185
30. 10. 2012 • 10:05

Ten feťák by měl mít úplně zakázaný jakýkoli kontakt s malou! A nepouštět ji s ním za žádných okolností do zahraničí, ještě ji bude používat na pašování drog!

manicka919
30. 10. 2012 • 09:51

kompromis, z nehoz vysla lepe dara?? co je to proboha za kompromis? o prazdninach mu ji poskytne DOKONCE na 4 tydny? dokonce?! to aby ji jeste podekoval, ne? nemel to vzdavat tak lehce... je mi ho lito. i male laury, vyrustat s darou a navic rytmusem.. boze muj..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.