Holanové vypadl playback | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Holanové vypadl playback

Marcelu Holanovou nemile zklamala technika, když jí během vystoupení vypadl playback.
Marcelu Holanovou nemile zklamala technika, když jí během vystoupení vypadl playback.

PRAHA – Na slavnostním večeru pro nadaci Úsměvy 2006 předvedly naše známé osobnosti, co doopravdy umějí. Poslední den sbírky totiž doprovodily svým vystoupením i hvězdy naší hudební a kulturní scény.


Zúčastnili se jí protagonisté muzikálu Kleopatra, Zuzana Belohorcová, Filip Jankovič, Robert N. a mnoho dalších. A přestože si své pěvecké výkony nemohli připravit na generálce, večer zazpívali. Největší smůlu měla Marcela Holanová (55), které dokonce vypadl playback a ona musela odzpívat konec své písničky úplně sama.

To ale ještě nebylo všechno, co se nešťastné zpěvačce večer přihodilo. „Jéé, já ani nevím, co budu zpívat,“ hlásala nervózní zpěvačka Marcela Holanová, která s napětím očekávala, jakou z jejích písniček jí pustí, a nakonec zazpívala rovnou tři za sebou. Pauzy mezi nimi pak zaplnila vzpomínkami na Vánoce. „Nemám je moc ráda, protože mi kdysi o svátcích zemřela babička,“ svěřila se smutná Holanová. Štěstí neměl také zpěvák Filip Jankovič, pro jeho taneční kreace nebylo dostatek místa a on musel své vystoupení omezit jen na pár otoček.

Kliknutím zvětšete„Vánoce miluji. Vždycky se s rodinou sejdeme a pokaždé se pořádně nacpeme,“ řekla zase Ivana Christová. Ta prý toto rodinné setkání vynechala jen jednou a bylo to právě po zvolení Miss, protože musela jako modelka odjet do Ameriky. Kliknutím zvětšete„To se mi velmi stýskalo,“ dodala Ivana, která slavnostní večer Úsměvy 2006 v sále Slovanského domu moderovala společně se Zdeňkem Podhůrským. Součástí večera byla také módní přehlídka Ed Hardy, kde se předvedly modelka Agáta Hanychová, Bára Kolářová nebo Petra Macháčková.


Autor: Soňa Stehlíková
Foto Aha!: Kateřina Kalibánová

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.