Majitelka nejkrásnějšího pozadí na světě v Praze! Jennifer Lopez: Přijela autobusem! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Majitelka nejkrásnějšího pozadí na světě v Praze! Jennifer Lopez: Přijela autobusem!

Jennifer Lopez vyšla z hotelu až po půl osmé večer. Pozdravila se s fanoušky a rozdala několik autogramů.
Jennifer Lopez vyšla z hotelu až po půl osmé večer. Pozdravila se s fanoušky a rozdala několik autogramů. (Aha! – Pavel Machan, Marek Pátek, Roman Souček, David Malík)

Vůbec poprvé koncertovala v Praze americká herečka a zpěvačka Jennifer Lopez (43), prý nejvlivnější celebrita na Zemi a rozhodně majitelka nejsmylsnějšího zadečku na světě. Večer jím měla ve vysočanské O2 areny vrtět pro víc něž 10 000 lidí, kteří neváhali investovat do vstupenek (1090 až 1990 Kč). Jennifer má sice hvězdné nároky, ale tím, jak do naší metropole dorazila, všechny překvapila: z Mnichova ji nad ránem přivezl luxusní autobus.

Po náročném tříhodinovém koncertu v olympijském hale v bavorské metropoli Mnichov nasedla Jennifer Lopez po půlnoci do superluxusního autobusu s koupelnou, toaletou a ložnicí. A vyrazila společně se svými dvojčaty Maxem a Emme (4) a o 18 let mladším přítelem Casperem Smartem (25) do Prahy.

Cesta po dálnicích A93 a D5 jim trvala pět hodin. Nad ránem se u pětihvězdičkového hotelu Mandarin Oriental objevily hned tři luxusní autobusy. Dva předjely k hlavnímu vchodu. Jeden k zadnímu. A právě z něj vystoupila Jennifer s jedním ze svých dětí v náručí. Druhé nesla chůva. Malé ratolesti byly v pyžamech a pořád spaly. Aby hvězdu ani její ratolesti nikdo nevyfotil, skrývala je ochranka za černými deštníky.


Vydatný spánek si pak v Praze dopřála i sama Jennifer. Po 16. hodině za ní do apartmánu dorazili vizážisté. Z hotelu vyšla zpěvačka po půl osmé večer. Před ním se podepsala několika fanouškům a pak společně s přítelem Casperem (který během autogramiády vyčkával v autě) zamířila do O2 areny. Tam se zúčastnila  zvukové zkoušky  a následně relaxovala v šatně, kterou pořadatelé na její přání zařídili v bílé barvě. Po celou dobu měla k dispozici dvě české asistentky, které musely projít školením při nedávné berlínské show.

Děti můj zpěv nemají rády!

Na své první světové turné, které nazvala podle úspěšného singlu Dance Again, vzala Jennifer Lopez i čtyřletá dvojčata Maxe a Emme, která si pořídila během již rozpadlého manželství se zpěvákem Markem Anthonym (44). A i když se zdá přirozené, že maminčin zpěv milují, opak je pravdou! „Zpívám jim, ale nemají to rády. Akorát na mě řvou: Mami, buď zticha! Říkám jim, že jim ze sebe dávám to nejlepší, ale na to kašlou,“ řekla Lopez v jednom dřívějším rozhovoru.

Království na kolech: Má v něm i mramorovou koupelnu s vanou a letiště!

● Tři patrové autobusy, jimiž J-Lo se svou suitou do Prahy přijela, patří rakouské firmě Beat The Street.

● Její flotilu luxusně upravených autokarů zn. Setra s 6 až 14 místy využívá k přepravě po Evropě většina slavných muzikantů, např. Madonna, Beyoncé, Adele, Lady Gaga, Sting, Robbie Williams nebo kapely U2, R.E.M., AC/DC, Rolling Stones, Aerosmith, či Red Hot Chilli Peppers.

● Všechny autobusy mají plnohodnotnou kuchyň, pohovky z pravé kůže, klimatizaci, domácí kino, ploché LCD televize, DVD, nejlepší hifi systém s dolby surround, zabudovaný PlayStation a připojení k internetu.

● Tzv. »Starbus« pro největší hvězdu výpravy má navíc samostatnou ložnici s dvoulůžkem a mramorem vykládanou koupelnu i s vanou!



Přečtěte si
hillaarkaa
28. 10. 2012 • 09:45

A sporáků s knírama a valašskýma kotlema to špatně snášejí

jerry
27. 10. 2012 • 19:17

Patrně si spletli předek se zadkem.

pilif.99
27. 10. 2012 • 18:21

NEJVĚTŠÍHO... ! Krásného a smyslného na tom kotli není zhola nic.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.