Matěj Homola: Našel v autě štěnici! Pár dní před soudem s Rolins! Náhoda? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Matěj Homola: Našel v autě štěnici! Pár dní před soudem s Rolins! Náhoda?

Matěj je prý z celé věci znechucený. Odmítá ale tvrdit, že by v tom mohli mít prsy Dara s Rytmusem.
Matěj je prý z celé věci znechucený. Odmítá ale tvrdit, že by v tom mohli mít prsy Dara s Rytmusem. (Koláž Ahaonline.cz)

Boj mezi expartnery Darou Rolins (39) a Matějem Homolou (39) o dceru se možná zvrhla až v mafiánské praktiky. Homola totiž našel ve svém automobilu zabudované odposlouchávací zařízení. Štěnice v autě jen pár dnů před soudem, kdy se bude rozhodovat o tom, do čí péče bude malá Laura svěřená, Matěje znepokojuje. První myšlenky v jeho hlavě samozřejmě směřovaly k Daře Rolins a jejímu partnerovi Rytmusovi (35).

„Je sice pravda, že jsem štěnici našel, ale nemůžu potvrdit, že to s tím má něco společného,“ prozradil deníku Aha! Matěj Homola. „Do soudu už nebudu nic komentovat. Nezlobte se. Děkuju za pochopení,“ omlouval se Homola znechucený celou situací.


Rozhodnutí opatrovnického soudu o tom, jak bude probíhat péče o malou Laurinku, se nezadržitelně blíží. Oba slavní rodiče ale na sobě nenechávají nit suchou. V případě Matěje Homoly to spíš vypadá jako obrana proti výpadům Dary a Rytmuse. Ti se snaží frontmana kapely Wohnout zdiskreditovat. Už sáhli do Homolovy minulosti, kdy měl mít konflikt se zákonem ohledně užívání marihuany. Teď zpěvák »Wohnoutů« našel ve svém voze »napíchnutou« štěnici...


Jak dopadne soud? Homola prý může počítat s podporou například Bořka Slezáčka (45), který je prý ochotný u soudu dosvědčit kokainovou minulost Dary Rolins. Tehdy měla být přezdívaná »sněhovou královnou«.



Přečtěte si
hillaarkaa
28. 10. 2012 • 13:19

Souhlas,i když to oxállis musí nést těžce

latabitha
27. 10. 2012 • 23:15

Jó, jó....to je tak, když někdo hulí moc a nechce si to přiznat. Máš to marný hochu, tobě jí soud určitě nesvěří. Takový riziko na sebe nikdo zbytečně brát nebude. Jseš už moc nevyzpytatelnej...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.