Slib Miloše Zemana: Budu »levný« prezident, cestovat budu jen po Česku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Slib Miloše Zemana: Budu »levný« prezident, cestovat budu jen po Česku!

Železný se Zemanem milují víno.
Železný se Zemanem milují víno. (Roman Souček )

Lidový politik Miloš Zeman (68) se vrátil z Vysočiny v plné síle ukázat lidem, že bude dobrým prezidentem. A jako aktivní muž se hned zapojil do společenského dění a přijal pozvání na křest knihy Na ostří pera žurnalisty Milana Syručka.

„Jsem obyčejný muž, chci být lidem blíž,“ řekl žoviálně Zeman, který knihu pokřtil společně s Vladimírem Železným a francouzským hostem Dominque Labelem, majitelem vinařství, jehož vínem se křtilo, za přítomnosti velvyslanců Francie, Ruska a Ukrajiny.

„Pokud se, pane Zemane, stanete prezidentem, na Hradě se ale bude pít moravské víno,“ reagoval na chválu francouzského vinného moku vtipně Železný, jehož vinařství Tanzberg sídlí právě na Moravě. „Pokud mě lidé zvolí, budu hlavně jezdit do krajů. A to na úkor exotických dovolených,“ slíbil Miloš Zeman.

 

Přečtěte si
hillaarkaa
27. 10. 2012 • 10:58

Aby balil kufry No koneckonců,nahrabáno na několik desetiletí se svou vládou má

avina
27. 10. 2012 • 10:40

Byl s Kalouskem na Velehradě/foto v tidsku,TV/vymodlit funkci.Legrace-tvrdil,že do politiky už nevstoupí-lhář.Je dinosaur-přešel do nové strany,aby...je k smíchu!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.