Libor Bouček: Paroháč! A nejmíň desaterák | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Libor Bouček: Paroháč! A nejmíň desaterák

Marianna - Její přezdívky na Slovensku :  1) Zlatokopka  2) Roznožka  3) Veselá a hravá
Marianna - Její přezdívky na Slovensku : 1) Zlatokopka 2) Roznožka 3) Veselá a hravá

PRAHA/BRATISLAVA – Libor Bouček (25) se po provalené nevěře své manželky Mariany Ďurianové (29) uzavřel před světem a s nikým nemluví! Zatímco Mariana chystá rozvod, jak minulý týden jako první informoval deník Aha!, tak.


● Poprvé zjistil, kdo je jeho žena
● Sesypal se z toho
● Jeho žena dovádí s milionáři

PRAHA/BRATISLAVA – Libor Bouček (25) se po provalené nevěře své manželky Mariany Ďurianové (29) uzavřel před světem a s nikým nemluví! Zatímco Mariana chystá rozvod, jak minulý týden jako první informoval deník Aha!, tak na povrch vyplouvají další skutečnosti z kariéry této zlobivé manželky a moderátorky zpravodajství slovenské televize Markíza. Jaký je její životní příběh? Dlážděný zlatými cihlami a tapetovaný bankovkami!

Na Slovensku mají jasno! „Marianna je zlatokopka, která si svatbou s hodným a sympatickým Liborem potřebovala napravit pověst. Svatbu brala jen jako lepší mejdan, však ji také moc nestála. Prodala ji totiž sponzorům a některým novinám, jednání o velkých penězích za exkluzivitu probíhala třeba ve slovenských titulech Story a Plus sedm dní,“ říká novinář z jedné bratislavské redakce. A jak Marianna ke své pověsti a přezdívkám Zlatokopka, Roznožka a Veselá a hravá přišla? Jejím prvním přítelem a také nejdelším vztahem byl boháč Robert Saliu, který Marianně postavil luxusní byt. Chodili spolu sedm let a dodnes jsou přátelé. Dalším, i když nikdy nepotvrzeným milencem, byl majitel televize Markíza Pavol Rusko, který nastartoval její kariéru televizní moderátorky. „Marianna Ruskovi dokonce oficiálně poděkovala při přebírání televizní ceny, a v tu chvíli se v lóži, kde seděli Rusko s manželkou, strhla hrozná hádka. Ruskova manželka to tehdy nepřekousla,“ dodává slovenský novinář.

Kliknutím zvětšetePřed třemi lety prožila Marianna několikaměsíční románky s milionáři Markem Dospivou a Ivanem Jakabovičem, který má prsty třeba v pražské fotbalové Spartě a developerské společnosti J&T. Mediálně vděčný byl i její románek s bohatým hokejistou Žigmundem Pálffym. S tím strávila romantickou dovolenou. Chvilku byla spojována se synem bratislavského multimilionáře Alexandrem Rozinem, největší rybou, jakou však Marianna ulovila, byl řecký playboy Eric Assimakopoulos, majitel bratislavského hotelu Carlton. Vztah s ním jí vydržel rok, podle slovenských médií je Řek totiž velký sukničkář. Na povrch v tu dobu také vyplavaly informace, podle kterých si Mariannu pozvalo na kobereček vedení televize Markíza, aby jí »vynadalo« za to, že svými románky ničí televizi i sobě pověst moderátorky seriózních zpráv.

Kliknutím zvětšetePak už následoval loňský vánoční večírek televize Markíza, kde se Marianna seznámila s Liborem Boučkem. V té době už blond moderátorce, která bývá často přirovnávána k české kolegyni Lucii Borhyové, nezištnou lásku nikdo nevěřil. Sympaťák Libor přišel v pravý čas a jako na zavolanou, do několika měsíců byla svatba. Jenže teď, prakticky přesně o rok později, už paní Boučková z »markízáckého« večírku odchází s podnikatelem Janem Novotným, a z jeho bytu vychází až druhý den ráno. Mariannina honba na milionáře tak po krátké přestávce pokračuje.


Autor: Petr Macek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.