Dcera Erbové Viktorka (6): Má rozbitý obličej! Co se jí stalo? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Dcera Erbové Viktorka (6): Má rozbitý obličej! Co se jí stalo?

Viktorka má pořádně odřený obličej.
Viktorka má pořádně odřený obličej. (Koláž Ahaonline.cz)

Fotbalový drsňák Tomáš Řepka (38) dostal padáka z Českých Budějovic, ale rozhodně doma ve vile v Černošicích netluče špačky. Má času habaděj, a tak zavedl ve své nové rodince zatraceně tvrdou sparťanskou výchovu.

Ještě stále ikona části letenských fans si jde zaběhat do lesa a po návratu synkovi Markusovi (je mu 7 měsíců) vtlouká do hlavy, že nic než Sparta neexistuje. Maminka – modelka Vlaďka Erbová (31) – se jen modlí, aby to nepřehnal. „Tatínek Markuskovi dokonce pořídil křeslo a jak jinak, než s logem Sparty. Jestli náš malý nebude fotbalista, tak Tomáše trefí,“ líčí Aha! záchvěvy svého partnera Vlaďka.

Křehká žena s obřími ňadry má starosti nejen s malým čutálistou, ale i se svou dcerou Viktorkou (6), kterou má s hokejistou Zdeňkem Bahenským. Ten hraje »pro změnu« za Spartu… Prvňačka Viktorka má také jasně daný řád a bude z ní gymnastka. Nevynechá jedinou hodinu drilu v tělocvičně a nad šrámy a boulemi moldánky nenatahuje. „Spadla nám a brzdila obličejem před školou,“ popisuje bolestivý karambol mladičké sportovkyně Erbová.

Zkrátka slabí a ufňukaní jedinci absolutně nemají v rodině Tomáše Řepky místo.



Přečtěte si
frantisekzival
25. 10. 2012 • 14:14

Ahoj, máte telefon nebo tablet s Androidem či iOS a chcete volat jen za 1,90 Kč/min. jako já? Stačí kliknout na http://www.klikniavolej.cz/akce.asp?id=35

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.