Miss Váchová: Mazlila se s Matyášem | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Miss Váchová: Mazlila se s Matyášem

Lucie Váchová si zamilovala Matyáše, měsíčního syna režiséra Marcela Bystroně.
Lucie Váchová si zamilovala Matyáše, měsíčního syna režiséra Marcela Bystroně. (Aha!: Josef Mašek)

PRAHA – Strach, křik a vyděšený výraz ve tváři! Tak takhle uvidí diváci modelku Lucii Váchovou (21), která si zahrála v interaktivním hororu Zahradník, o jehož natáčení deník Aha! během léta průběžně informoval.


„Nejvíc jsem se lekla, když ve tmě začala řvát motorová pila,“ řekla nám Lucie Váchová, která se v kině Atlas, kde probíhala projekce filmu, nejvíce věnovala měsíčnímu synovi režiséra Marcela Bystroně, Matyášovi. A mazlila se s ním, jako by měla bohaté mateřské zkušenosti.

Napínavý příběh, ve kterém si skupina mladých lidí vyjede na víkendový pobyt u Slapské přehrady, aby si plnými doušky užívala alkoholu i případných sexuálních radovánek, naruší ztráta prvních kamarádů v pustém lese. Film, který měl rozpočet čtyřicet tisíc dolarů, je zpestřený několika klasickými »lekačkami«. Na první projekci do pražského kina Atlas dorazili také další herci jako neVyVolený Saša Nikitin, Petr Vojnar nebo americký herec Benjamin Gettinger. Premiéra snímku, ve kterém si jeden »šikovný« zahradník udělá z lidských těl zahrádku, je plánovaná na 18. ledna.

Kliknutím zvětšete


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.