Recept na bohatství: Ženatý Petr Vágner dováděl s mladými Slovenkami! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Recept na bohatství: Ženatý Petr Vágner dováděl s mladými Slovenkami!

Ženatý moderátor Vágner obletoval mladé slovenské krásky.
Ženatý moderátor Vágner obletoval mladé slovenské krásky. (TV Barrandov)

Ženatého moderátora kuchařské soutěže Recept na bohatství Petra Vágnera (35) na castingu doslova uhranuly tři krásné, mladé dívky! „Žádnej frajer s váma nepřišel?!“ vyptával se zvídavě. A to ještě vůbec netušil, že krásné trio přivezlo do soutěže maminku a její polévku s mnohoslibným názvem »Past na chlapy«!

Jakmile zbystřil moderátor Vágner stůl obsazený půvabnými děvčaty, neváhal a vydal se »na zteč«. „Jééé... Ahóóój,“ vtíral se ihned mezi ně. Z nesmělých děvčat v Levic ale nevypáčil víc, než to, že doprovázejí maminku Kláru Rajnohová. Ta se sebevědomě přijela ucházet o vítězství s polévkou Past na chlapy. „Čekám od poroty, že vyhraji, protože to je nádherné, dobré jídlo,“ nešetřila sebevědomím.

A z čeho že se »Past na chlapy« vaří? Je to de facto slovenský »eintopf«, tedy jídlo z jednoho hrnce! „Je to polévka fazolovo-masová, je tam uzené, domácí klobáska a mnoho dalších ingrediencí, třeba bazalka, česnek, cibule...,“ vypočítávala paní Klára a nesla porotě tři misky husté polévky přiklopené langošem.


Porotě chutnalo, navíc ji bavil název. „A vám ta past pomohla?“ tázal se šéfkuchař Rabina. „Ba že pomohla. A i mým děvčátkům!“ chlubila se Rajnohová. „Past na chlapa, to se mi líbí! Ale hezký název sám o sobě ještě nic neznamená. Není problém, když vám řekneme »NE«, že ne?“ polechtala nervy slovenské soutěžící Libuše Šmuclerová, které za stavu 1:1 (Maurer ano, Rabina ne) náležel rozhodující hlas.

To víte, že ne. Vždyť jsem to vařila s radostí...,“ skládala paní Klára zbraně a už se měla k odchodu. „Počkejte, ale já ještě nic neřekla! Já vám chci naopak říct určitě ano!“ otočila náhle Šmuclerová. „Pro mě je to koncept domyšlený, naservírovaný, chuťově doladěný. Mamut by se najedl! Postupujete!“ poslala ji dál.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.