Jana Boušková o svatbě: Brali jsme se po tříměsíční známosti! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Jana Boušková o svatbě: Brali jsme se po tříměsíční známosti!

Václav Vydra a Jana Boušková
Václav Vydra a Jana Boušková (TV Prima)

Současná manželka Václava Vydry (56) se zásadními rozhodnutími příliš neváhá. Pokud šlo o svatbu, stačilo Janě Bouškové (57) znát partnera tři měsíce.

Hvězda pořadu Prostřeno má za sebou nevydařené manželství s hercem Petrem Svojtkou. Poznala jej těsně po dokončení studia a do společného vztahu se s ním vrhla doslova po hlavě. Když ji požádal o ruku, uplynulo pár týdnu, a stáli spolu před oltářem.

„Brali jsme se po třech měsících, co jsme spolu začali chodit. Jeli jsme s Petrem Nuslemi a on zastavil před radnicí. Můj táta byl báňský inženýr, tehdy pracoval ve Vietnamu, a Petr se mě zeptal, kdy se vrací. Odpověděla jsem, že před Silvestrem. Vyběhl z auta a za chvíli se vrátil s tím, že 28. prosince budeme mít svatbu,“ zavzpomínala Boušková v magazínu Ona Dnes na časy, kdy jí bylo pouhých 24 let.



Její rozhodnutí se ale brzy ukázalo jako unáhlené. Manželství se příliš nevydařilo a skončilo tragickou smrtí Svojtky. Do dalšího svazku se tak Boušková nehrnula. K zásadnímu rozhodnutí ji přiměl až Václav Vydra. Tentokrát to byla ale ona, kdo přišel s nabídkou sňatku.

„Tehdy jsem spadla z koně. Měla jsem zlomená čtyři žebra, a kdyby na té louce ležel kámen, tak už tady nejsem. Od lýtka až po ruku jsem měla obrovskou podlitinu, strašně to bolelo, ležela jsem v nemocnici a přemýšlela, že syn by se taky mohl stát sirotkem. Že život na psí knížku není špatný, ale ten papír je někdy potřeba. Požádala jsem Vaška, jestli bychom se nevzali,“ dodala Jana Boušková, již s Václavem Vydrou spojila láska ke koním i dobrému jídlu.





Přečtěte si
dzery
24. 10. 2012 • 10:07

Souhlas řidič byl hodný člověk.

hillaarkaa
24. 10. 2012 • 08:46

Nehrozí,že by se potkali...Ale homo trtknout si mohou kdykoliv....

rejpal3
23. 10. 2012 • 16:04

Tak to tedy fakt nehrozí, cukrouši...

rejpal3
23. 10. 2012 • 16:03

Ano, prý byl opilý a vezl se na oji tramvaje jako už několikrát předtím. Ale mohlo to být i jinak. Řidič tramvaje po zjištění, že neúmyslně zabil Svojtku, zkolaboval. Lidé ho měli rádi.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.