Nela z Hotelu Paradise: Pořídila si silikony! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Nela z Hotelu Paradise: Pořídila si silikony!

Tohel je minulost, Nela má dvojnásobný hrudník!
Tohel je minulost, Nela má dvojnásobný hrudník! (TV Prima)

Vítězka kontroverzní reality show Hotel Paradise Nela Slováková (22) si splnila tajný sen. Nechala si zvětšit prsa.

V Hotelu Paradise byla její prsa pod dohledem kamer celé dny a není tak divu, že si Nela vysnila lepší hrudník. V reality show jí totiž konkurovala silikonem vylepšená palymate Zuzana Plačková, která svými vnady ostatní dívky zastínila.



Ale z Neliných dvojek se díky šikovným rukám plastických chirurgů staly čtyřky a její ženské zbraně tak zesílily. Teď už nemá ze svého hrudníku komplexy a silikonové implantáty si nemůže vynachválit.

„Nechtěla jsem úplný extrém. Spíš něco přirozeného, a je to super. Stále stojím před zrcadlem a dívám se na ně. Ještě si sice nemůžu sundat podprsenku, ale nebolí mě to,“ řekla vítězka Hotelu Paradise serveru Čas.sk Nová prsa ji nestála ani korunu, protože klinice propůjčila svou tvář.





Přečtěte si
hakari.takara
24. 10. 2012 • 16:06

trapas nad trapas. Skupina primitivek a metrosexualu, kteri se nestiti pred kamerami soulozit. O tom to bylo, ne? Nemelo to zadny dej, samotnou Nelu nekolikrat vyhodili, aby se mohla nekolikrat vratit. XY nepublikovatelnych vyrazu, trapnost nad trapnost a vcele nejubozejsi ze vsech ubohych byvala pornostar Martina Gavriely. Upadek spolecnosti.

mnpv
23. 10. 2012 • 20:06

Už v tom hotelu se mně zhnusila. Husa, která je nevzdělaná ale tvrdá a schopná všeho. No uvidíme, kam se prodere.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.