Herzigová odletěla, ale... Děti nechala v Česku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Herzigová odletěla, ale... Děti nechala v Česku!

Eva pozvala rodinu na oběd a kávičku do luxusní italské restaurace CottoCrudo.
Eva pozvala rodinu na oběd a kávičku do luxusní italské restaurace CottoCrudo. (Aha! – Marek Pátek, Pavel Machan, Roman Souček, hermina.cz)

Hodiny ukazovaly právě 16.30, když se po ranveji ruzyňského letiště dal do pohybu privátní letoun, na jehož palubě se vracela domů do Londýna česká kráska Eva Herzigová (39) se svým italským přítelem Gregoriem Marsiajem (36). Kupodivu ale v letadle chyběli její synové Philipe (1,5) a George (5). Ty totiž zaneprázdněná topmodelka nechala v Česku! Na pár dnů si jich teď budou užívat babička s dědou, kteří si je přijeli do Prahy vyzvednout.

Herzigová pobyla ve vlasti sotva 48 hodin a byla v jednom kole. Vždyť ve středu odpoledne otvírala v Pařížské ulici nové klenotnictví a večer se na její počest konal na Trojském zámečku slavnostní banket. Ve čtvrtek pak měla v nejluxusnějším pražském hotelu Four Seasons sezení s dvěma velikány klenotnického průmyslu – prezidentkou Chopardu Caroline Scheufeleovou (50) a jejím partnerem Fawazem Gruosim (60), jemuž pro změnu patří značka Grisogono.

Po obědě pak Herzigová s manželem naložili kufry (včetně dvou velikánských rámů – zřejmě obrazy) a odfrčeli na letiště. Kluky si naopak do šedého landroveru naložili babička s dědou a odvezli si je k sobě do Loučné u Litvínova.

P.S.: Je vám jméno Caroline Scheufeleová povědomé? Jistě, to je ta žena, která letos v lednu zapomněla na toaletách hotelu v Hongkongu smaragdový prsten v hodnotě přes 30 milionů korun! A než si to uvědomila, klenot z umyvadla zmizel...




Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.