Kate Moss platí milenci za mlčení! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Kate Moss platí milenci za mlčení!

Co si vlastně platí? Tomu, že je Kate Moss »čistá«, už věří málokdo…
Co si vlastně platí? Tomu, že je Kate Moss »čistá«, už věří málokdo… (: Profimedia.cz, ČTK)

LONDÝN – Topmodelka Kate Moss (32) a její povedený milenec Pete Doherty (26) lítali až po uši v drogách.

Topmodelka Kate Moss (32) a její povedený milenec Pete Doherty (26) lítali až po uši v drogách. A nejen to! Jejich vztah je nadále plný otazníků, a aby to tak zůstalo, je Kate ochotná udělat cokoliv. Drogově závislý Pete si tak zajistil pravidelný příjem – Kate mu platí obrovské sumy za mlčení.

Zprávu o »kapesném« pro Peta přinesl britský časopis News of the World. Pete dostává od Kate peníze za to, že bude před novináři mlčet. Kate se snaží vrátit zpátky na přehlídková mola a přílišná upovídanost jejího milence o jejich společné drogové minulosti a dalších temných kapitolách jejího života by to mohla zhatit. Zdroj, který má blízko k oběma milencům, časopisu řekl: „Kate dává jemu i jeho přátelům peníze, aby mlčeli. Kate si myslí, že dostatečně pravidelný příjem je odvrátí od úmyslu prodat celou historii jejich vztahu novinářům.

“ Sama Kate to ale za úplatek nepovažuje.: „Já Petovi jen pomáhám, aby se postavil sám na vlastní nohy. I on má právo na nový život. Musí se zbavit jen své závislosti.“ Po svých drogových excesech si Pete opravdu nemůže dovolit jakýkoliv prohřešek proti zákonu. Jedna chyba, a jde zpátky za mříže…

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.