Kdo je dědečkem těchto dětí? Viktor Preiss! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Kdo je dědečkem těchto dětí? Viktor Preiss!

Martina se kromě svých dvou synů stará i o dceru svého muže z prvního manželství.
Martina se kromě svých dvou synů stará i o dceru svého muže z prvního manželství. (KAREL KOPÁČ, ALEXANDR MALACHOVSKÝ / Aha)

Herec Viktor Preiss (65) nerad mluví o svém soukromí. Deník Aha! ale vypátral, jaký poklad si schovává jen pro své potěšení. Jsou to vnoučata, která se mají čile k světu! Dynastie Preissových se opravdu nezapře, jsou si podobní jako vejce vejci.

Syn Viktora Preisse Martin (39) rodinu rozšiřuje, co mu síly stačí. Bratří Šimon a Matouš mají hlavičky jako věrné kopie dědečka Viktora. Ani dcera Viktorka, kterou má Martin z prvního manželství, podobu nezapře.


Nejmladší skoro dvouletý Šimon je ale pěkné kvítko, kolem něhož se maminka herečka Martina Válková Preissová (36) nestíhá otáčet! Po pěti letech mateřské dovolené se zasloužilá matka konečně vrací na prkna, co znamenají svět. Už teď si střihla roli ve filmu Probudím se včera, na jehož DVD-křtu předvedla své ratolesti. „Není jednoduché se vrátit, ale moc se těším. Matouš už chodí do školky a Šimon do ní nastoupí příští rok. Do té doby s hlídáním vypomůže babička,“ řekla Preissová deníku Aha!.



Přečtěte si
jaramila
20. 10. 2012 • 16:17

Jsou to nádherní chlapečci!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.