Další rána pro Ornellu: Dostala padáka od Krause! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Další rána pro Ornellu: Dostala padáka od Krause!

Ornella s matkou Monikou Štikovou
Ornella s matkou Monikou Štikovou (Jiri Hadac / Paparazzi)

Slibně rozjetá kariéra Ornelly Štikové (19) jde rychlým tempem ke dnu. Z Koktovy milenky nebude moderátorka, a navíc se jí kvůli Partyšové (34) zavřely dveře na Primu.

Těhotná Ornella se nestačí divit, jak se od ní všichni odvrací. Po několika vyhazovech z restaurací přišla o post moderátorky soutěže Miss Junior. Oficiálně za tím je její zdravotní stav, ale pravda je nejspíš jinde. Image Ornelly značně poklesla poté, co se na ni provalil hřích z minulosti. Z obchodu v centru Prahy si totiž měla bez placení odnést několik svetrů.



Na poslední chvíli zkrachovala i její účast v Show Jana Krause. Ornella se těšila, že se zařadí mezi hvězdybčeského showbyznysu, ale na Primě zaúřadovala Partyšová, která zde moderuje Top Star magazín.

„Dala jim nůž na krk. Ona je přece hvězdou televize, takže žádná Ornella u Krause nebude,“ prozradil Blesku zdroj ze zákulisí Primy. Partyšová ale tvrdí, že má čisté ruce: „Já můžu přece za všechno. I za to, že je Ornella těhotná. Beze mne by tato kauza nikoho nezajímala. Takže za vším budu vždy stát já.“





Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.