Přiznání Ivety Bartošové: Umírala jsem v nemocnici! Málem mi odešla ledvina! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Přiznání Ivety Bartošové: Umírala jsem v nemocnici! Málem mi odešla ledvina!

Iveta promluvila o zdravotních komplikacích
Iveta promluvila o zdravotních komplikacích (Aha! – Marek Pátek)

V současné době je Iveta Bartošová (46) v plné síle a odstupem času tak může hodnotit minulost, kdy byla na dně. Nová Iveta za vším udělala tlustou čáru a přiznala, že byla v ohrožení života.

Díky angažmá na TV Pětka se Iveta dala dohromady a je k nepoznání. Dnes už se sama pozastavuje nad tím, jak vypadala v uplynulých měsících. „Vím, že to byla hrůza. Ani na to nechci vzpomínat,“ řekla serveru Super.cz

Její comeback se měl odehrát už na začátku září v pořadu Česká hvězda na TV Barrandov. To ale ještě nebyla v plné síle a navíc se na ní dost nešťastně vyřádili stylisté.  „Tehdy jsem měla spálovou angínu, brala jsem antibiotika, měla jsem čtyřicítky horečky," přiznala Iveta a otevřeně popsala svůj zdravotní stav.

V milosti totiž scházelo málo a přišla by o život. „Před třemi a půl lety těžce onemocněla, málem mi odešla ledvina, měla jsem otravu krve a dva měsíce jsem ležela v nemocnici a vlastně umírala,“ dodala zpěvačka, která má s ledvinou potíže při každém onemocnění, kdy opuchne v obličeji.



Přečtěte si
3dots
18. 10. 2012 • 13:28

http://www.ahaonline.cz/clanek/zhave-drby/39400/bartosova-v-nemocnici-zanet-bricha-a-ledvin-je-na-ka packach-pomeje-na-to-se-muze-umrit.html Jo jo, detox dá zabrat

3dots
18. 10. 2012 • 13:16

Před 3 a půl lety umírala??? Na spálovou angínu a selhávání ledviny? A co dělal bulvár, že nás o takové tragedii neinformoval? Protože jednoduchým odpočtem zjistíme, že se toto drama mělo odehrát někdy na přelomu roku 2008 a 2009... Čili krátce po bombastické svatbě s Pomejem?, po vydání propadákového alba "21" nebo po vyhlašování Skokana roku (to se p.Pásek prohnul za nákup všech těch SIM karet pro hlasy ) nebo kdy?? A sotva se potavila na nohy, tak přišla událost s obří cystou na vaječníku, pak potrat "holčičky" do záchodu atd. atd. Marjápano, tohle by nevydžel ani kůň!

klidek.pianko
18. 10. 2012 • 00:06

mě mrzí. Kde co na sebe vybalila a tohle by dodnes tajila? Blbost. Asi hledá způsob jak se očistit.

aronak
17. 10. 2012 • 22:59

Iveta by si měla psát, když si to nepamatuje, co kdy kde řekla. Když skotačila s Italem v Itálii, tak celému národu předložila svůj chorobopis, který ji vystavili italšřtí lékaři. Ti konstatovali, že má všechny orgány jak nemluvně. A že by nemluvňata měla zničené ledviny od pití alkoholu? Hlavně, že Iveta ví, co chce. Teď je její prioritou, jak tady pořád běží reklama, být Zlatým slavíkem. Takže Pepan bude shánět dobrovolníky, kteří budou Ivetě posílat hlasy, aby měla Ivetka radost...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.