Český slavík 2006: Opět kralovali Gott a Aneta | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Český slavík 2006: Opět kralovali Gott a Aneta

První česká SuperStar Aneta Langerová si s Karlem Gottem vychutnávali pocit vítězství. Pro Karla Gotta to byl již dvaatřicátý Slavík v pořadí.
První česká SuperStar Aneta Langerová si s Karlem Gottem vychutnávali pocit vítězství. Pro Karla Gotta to byl již dvaatřicátý Slavík v pořadí. (Aha! – Dalibor Puchta, Marek Pátek)

PRAHA – Největší hudební událost letošního roku je za námi. Ať žije Český slavík 2007! Zatímco televizní přenos s vtipnými moderátory Milošem Pokorným a Romanem Ondráčkem alias skupinou Těžkej Pokondr běžel pod taktovkou geniálního režiséra Jiřího Adamce bez jediné chybičky.

PRAHA – Největší hudební událost letošního roku je za námi. Ať žije Český slavík 2007! Zatímco televizní přenos s vtipnými moderátory Milošem Pokorným a Romanem Ondráčkem alias skupinou Těžkej Pokondr běžel pod taktovkou geniálního režiséra Jiřího Adamce bez jediné chybičky a na pódiu opět kralovali Karel Gott (67) a Aneta Langerová (20), v zákulisí vše zalité sluncem nebylo! A deník Aha! vám prozradí všechny skandálky, které se snažili pořadatelé utajit!

Vše odstartovala polská skupina Blog 27 s patnáctiletou zpěvačkou Tolou, která měla neuvěřitelně hvězdné manýry. Nejdříve se jim zdál čtyřhvězdičkový hotel Zlatá Praha málo luxusní, a v sobotu je museli pořadatelé z agentury Musica Bohemica přestěhovat do pětihvězdičkového hotelu Mariott. V jednu hodinu v noci volali Milanu Zýkovi, šéfovi české pobočky vydavatelství Universal, které jim vydává desky, aby jim okamžitě poslal do hotelu někoho, kdo jim udělá manikúru a nalepí umělé nehty! Na zkoušku přišli o 45 minut později a na generálku se dokonce polovina skupiny vykašlala úplně a odjela na hotel. A nakonec odmítli respektovat pokyny režiséra Adamce. „Nebyla s nimi možná dohoda, tak jsme je poslali domů,“ přiznal nám Adamec. V historii Slavíka se tak stalo poprvé, že by byl jen pár hodin před přenosem někdo z účinkujících vyhozen.

Cestou na Slavíka bourala Helena Vondráčková. Do jejího auta narazil zezadu nepozorný řidič. Naštěstí se nic vážného nestalo, a zatímco manžel Martin Michal vyřizoval vše potřebné s policií, Helena si zavolala taxíka a v pohodě stihla na galavečeru nejen zazpívat, ale i převzít bronzového Slavíka. Helena při předávání seděla v první řadě jen tři místa od své neteře Lucie, která nakonec skončila těsně za ní na čtvrtém místě. Lucii dělal doprovod bratr David (21) a se slavnou tetou se pouze neznatelně pozdravili. Už pět let totiž trvá jejich rodinná válka a nekomunikace. „Neřekly jsme si ani ň, ale nechci se o tom bavit,“ přiznala nám Lucie.

Matěj Ruppert ze skupiny Monkey Bussiness, který se stal Objevem roku mezi zpěváky, přišel bez moderátorky Evy Aichmajerové, pouze s Partikem Hezuckým. Jejich dlouholetý vztah nevydržel románek s režisérem Adrianem Stojkovem, který Eva právě prožívá.

Letošní Český slavík nepřinesl žádné změny. Absolutní Slavicí se stala Aneta Langerová, která stejně jako loni předběhla Lucii Bílou, překvapením pouze bylo, že trojnásobná Zlatá slavice a naše popová princezna Iveta Bartošová skončila až na čtrnácté příčce! U mužů zvítězil Karel Gott, kterého následoval Petr Kolář. Jediná změna nastala v kategorii skupin, kdy loňské vítěze Chinaski, kteří byli letos bronzoví, vystřídal Divokej Bill, a za ním skončil rockový Kabát.

Na večírek do hotelu Ambassador přišli z oceněných pouze Karel Gott, Petr Kolář, objev roku Ewa Farna (13) s tatínkem a skupina Divokej Bill, okolo které voněla »tráva«. Její zpěvák Miloš »Jurda« Jurač pil šampaňské přímo z lahve a před druhou hodinou ranní se válel na koberci Ambasadoru a divoce se líbal se svou přítelkyní. Kdyby je ochranka neupozornila na nevhodnost jejich chování, asi by došlo i na sex.

Český slavík 2006

Zpěvák
1. Karel Gott, 2. Petr Kolář, 3. Daniel Bárta
Zpěvačka
1. Aneta Langerová, 2. Lucie Bílá, 3. Helena Vondráčková
Skupina
1. Divokej Bill, 2. Kabát, 3. Chinaski
Absolutní vítěz
1.Aneta Langerová, 2. Lucie Bílá, 3. Karel Gott
Skokan roku
Zpěvák:
Matěj Ruppert
Zpěvačka: Iva Frühlingová
Skupina: Wanastowi Vjecy
Objev roku: Ewa Farna

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.