Bartošová naříká: Špeky mám kvůli mámě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Bartošová naříká: Špeky mám kvůli mámě!

Z kil navíc viní Iveta svou maminku.
Z kil navíc viní Iveta svou maminku. (Koláž Ahaonline.cz)

Klapka, kamera, jedeme... První díl reality show s názvem Iveta je za námi! Iveta Bartošová (46) se divákům představila štíhlejší, upravenější, s novým výstřihem. A přestože viditelně omládla a zkrásněla, stále jí to zřejmě není dost! Předchozí přebytečná kila hodila na maminku Svatavu (73).

Žádné prášky, kalorický chlast a nevyvážená strava, jen a pouze matka prý může za Ivetin odulý obličej a »pneumatiku« kolem břicha zpěvačky. „Mám to po mámě, předala mi to v genech. Pak se nemůžu divit, že to mám všechno v břichu,“ postěžovala si deníku Aha! na genetické prokletí od matky Bartošová.

Se špeky na břiše bojuje už dva a půl měsíce. A vypadá to, že »pneumatika« nebude způsobena pouze genetickou výbavou. Zpěvačka je totiž opět krásnější a štíhlejší. Září a i její oteklý obličej je pryč. Ostrá slova jsou tedy spíše pokračováním války mezi dcerou a matkou. Ty dvě se totiž téměř nestýkají a vypadá to, že se vzájemně nenávidí.

Stačilo několik týdnů bez alkoholu a tělo viditelně splasklo. K tomu se přidala i speciální hubnoucí terapie a z Ivety je zase kočka. „Mám samozřejmě upravený a jasně daný jídelníček. Co mi však pomáhá nejvíce, je hypoxiterapie, kde se břicho shazuje fantasticky,“ řekla Aha! Iveta, která hubne v rámci projektu televize Pětka. Její nová reality show s názvem Iveta odstartovala právě včera.

Zeptali jsme se i odbornice Heleny Kubartové, která na zpěvačku dohlíží. „Standard je osm až deset centimetrů přes břicho. Iveta má za sebou šest terapií. Měřit ji teprve budeme, ale výsledek je zatím velmi uspokojivý. S Ivetou se výborně spolupracuje, je milá a vstřícná,“ popsala majitelka studia. „Za dva týdny mám dole tři kila,“ pochlubila se závěrem šťastná zpěvačka.

Co je to hypoxiterapie

Velmi účinná, přesto šetrná metoda jak zhubnout a zpevnit postavu tam, kde to tělo nejvíc potřebuje. Iveta potřebuje hlavně zlikvidovat centimetry na bříšku a kolem boků. To jsou místa, kde se tuk díky stresu usazuje nejčastěji. Třikrát týdně zhruba hodinu Iveta podstupuje vacumasáž a následně tvaruje a zpevňuje postavu v hypoxitraineru působením vakua.

Jak naladíte TV Pětku?

Pozemní vysílání DVB-T

Pětku naladíte v celoplošném Multiplexu 3 (společně s nimi vysílá televize Óčko a Prima Love). Stačí, když v menu vaší televize najdete položku NASTAVENÍ a spustíte AUTOMATICKÉ ladění. S ostatními programyv nabídce se vám zobrazí televize Pětka.

Satelitní vysílání

Pro příjem televize Pětka na satelitunastavte tyto parametry:

  • Satelit ASTRA – 23,5°E
  • Kmitočet (MHz) – 11 895
  • Polarizace – V FEC – 5/6
  • Symbol. rychlost (kS/s) – 27 500


Přečtěte si
honzina
17. 10. 2012 • 19:16

to by se ti líbilo, co???? nic nebude!!!

hillaarkaa
17. 10. 2012 • 16:50

Furt se jen lepí a opakuje,furt dokola,úplná kopie homoděje formana

hillaarkaa
17. 10. 2012 • 16:48

novyetynk
17. 10. 2012 • 12:56

Hele, ale já nejsem tvůj fotr. Toho musíš hledat jinde. Já tě do dětského domova nestrčil.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.