Marcela Březinová: Přežila trauma a teď se hýčká! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Marcela Březinová: Přežila trauma a teď se hýčká!

Fotografie
Fotografie (internal)

Zpěvačka Marcela Březinová (51) se po roce srovnala s nečekaným odchodem svého manžela Zdeňka Švarce (†57). Pomalu se vrací mezi lidi a ukazuje, že je stále v plné životní formě.

Když Marcela dorazila na vyhlášení soutěže o nej zdravotní sestřičku, pořádně se vyparádila a mohla konkurovat i o generaci mladším ženám. Trápení si už prožila dost a na její tvář se vrátil úsměv. „Už jsem se vyrovnala se vším špatným a začínám přijímat jen to dobré,“ řekla vyrovnaně v Červeném Kostelci. Na společenské akci byla k nepřehlédnutí i díky náhrdelníku, jehož cena dosahuje 20 tisíc korun.



Na akci dorazil i hvězdný pár Jan Přeučil a Eva Hrušková. Oba měli radost, že se Batist Nej sestřičkou stala jejich favoritka. Porota se shodla na Lence Novákové (48) z Frýdku-Místku, která je pro pacienty velkým vzorem. Sama totiž bojuje s rakovinou prsu, ale přesto má energie a optimismu na rozdávání. „Beru život s nadhledem, hlavně musím bojovat a chtěla jsem si něco dokázat, i když jsem nyní podstoupila onkologickou léčbu,“ řekla bezprostředně po vítězství Nej sestřička roku 2012.

Slavnostní večer moderoval Lukáš Hejlík, jehož doprovázela těhotná Lucie Salamé, která se už brzy dočká druhého potomka. Společenská akce potěšila nejen vítěznou sestřičku, ale také Hospic Anežky České v Červeném Kostelci a zdejší základní školu, jimž připadnul výtěžek ve výši 47,5 tisíc korun.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.