Honza Nedvěd přepsal majetek na novomanželku Pavlínku: Děti ji o barák nepřipraví! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Honza Nedvěd přepsal majetek na novomanželku Pavlínku: Děti ji o barák nepřipraví!

Majetek přepsal Nedvěd na Pavlínku ještě před svatbou.
Majetek přepsal Nedvěd na Pavlínku ještě před svatbou. (Aha! – Roman Souček)

Dlouholetá přítelkyně písničkáře Honzy Nedvěda (66) Pavlínka (30), toho času pokladní v supermarketu, rázem přišla k majetku. Její milovaný na ni totiž před páteční svatbou v pražské Lucerně přepsal malý domek u Sázavy, kde spolu bydlí. Svého dalšího majetku – autorských práv k písním, které napsal – se ale jen tak nevzdal!

Pavlínka je z událostí posledních dní pořádně vyjukaná. Svatbě do poslední chvíle moc nevěřila. Zvláště po menší krizi, kterou letos s Honzou měli. Na koncertu ve vyprodané Lucerně si ji ale Nedvěd nakonec vzal, dal jí své příjmení a následně přiznal: „Domek, kde bydlíme, je její. Teď už nemám nic jiného než Pavlínku s domkem,“ smál se legendární »kotlíkář«.


Podle informací Aha! ale svá slova myslel vážně. „Pokud by se mu něco v budoucnu stalo, nechce, aby zůstala Pavlínka bez střechy nad hlavou. Moc dobře si totiž uvědomuje, že ne všech pět dětí, které má z minulých tří manželství, jejich vztah uznává. Proto na ní domeček u Luk pod Medníkem, přepsal,“ řekl nám zdroj z Nedvědova okolí.


Domek u milované Sázavy nechal Nedvěd postavit před dvěma roky. Není velký, protože neměl k dispozici moc peněz. Chtěl ale pryč z Prahy, kde s Pavlínkou bydleli v řadovém domku na Spořilově.



Přečtěte si
jikar
16. 10. 2012 • 09:37

Vyjímečně s tebou souhlasím.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.