Je Aneta na holky? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Je Aneta na holky?

PRAHA – Je zřejmě nejpopulárnější, ale také nejtajemnější zpěvačkou v této zemi. Kdo? Aneta Langerová (20)! První česká SuperStar a zpěvačka, která loni po dlouhých devíti letech prolomila nadvládu Lucie Bílé (40) v Českém slavíkovi a včera večer svůj triumf zopakovala.


> Za dva roky prý vydělala přes 16 milionů Kč!

> Byla zamilovaná do hudebníka Michala Hrůzy!

> Ten ale čeká dítě s exmanželkou Kulínského!

Kliknutím zvětšete Ale také člověk, který se pečlivě skrývá před okolním světem. Co za tím je? Deník Aha! pátral po největších tajemstvích Anety Langerové!

> Má přítele, nebo přítelkyni?
Občas se podaří novinářům přemluvit Anetu, aby odpověděla na pár otázek. Ale vždy, když se téma stočí na její soukromý život, odmítne zpěvačka cokoliv prozradit. „Žádného přítele nemá, Aneta je totiž na holky,“ tvrdí jedni. Podle lidí z jejího okolí ale Aneta lesbičkou určitě není. „Ještě loni před Vánocemi chodila s jedním klukem z Dobřichovic. Jmenoval se Ondřej Prosický. Pak se rozešli,“ prozradil Nedělnímu Aha! zdroj z jejího okolí.
Aneta se totiž údajně zamilovala do hudebníka a autora svého megahitu Voda živá Michala Hrůzy. Jenže ten dal před Anetou přednost manželce nechvalně proslulého sbormistra Bohumila Kulínského Lindě Vágnerové! S tou teď Hrůza dokonce čeká miminko. Anetě tak prý zbylo jen zlomené srdce. A to přesto, že v nedávném průzkumu MFDnes je považována českými muži za »nejlepší partii v republice« a své »ano« by jí řeklo víc mužů než třeba topmodelce Petře Němcové!

> Proč žije tak v ústraní?Kliknutím zvětšete
„S Anetou jsme odehráli řadu koncertů, ale vážně vám o ní nemůžu říct nic bližšího, protože nic nevím. Její bratr si ji hned po koncertu vždycky odvedl,“ přiznal Nedělnímu Aha! jeden z členů skupiny Divokej Bill, která s Anetou vystupovala. Vyhýbat se zájmu médií Anetě naordinoval její manažer a bratr Nikola. „Aneta mu bezmezně věří, a dělá všechno, co jí řekne. Díky němu je tam, kde je, ale díky němu ani nemá skoro žádné kamarádky,“ dodává jeden z členů týmu, který se o Anetu stará.

> Kolik bere za vystoupení?
Aneta je tváří charitativního fondu Světluška. Pro něj vystupuje často a zadarmo. Jenže když si chce zpěvačku někdo pozvat na soukromý večírek, musí pořádně zaplatit. „Za dvacetiminutové vystoupení bere 300 000 korun. A i když souhlasíte, že zaplatíte, tak nakonec není vůbec jisté, že Aneta vystoupí. Moc soukromých akcí totiž nedělá,“ popisuje manažer jedné nadnárodní firmy své zkušenosti. Kliknutím zvětšeteI přesto jsou Anetiny roční výdělky obrovské. Skvěle se prodávala její první deska Spousta andělů (hodně přes 110 000 kusů), na kontě má i desetitisíce prodaných koncertních CD a DVD. Její koncerty v Česku byly většinou vyprodané. Také vystoupila v reklamě na digitální přehrávač hudby iPod.
Za dva roky tak vydělala odhadem přes 16 milionů korun!

10 otázek, na které Aneta odmítla Nedělnímu Aha! odpovědět:

1) Jaké máte vztahy s Lucií Bílou? Potkaly jste se během posledního roku?
2) Je pravda, že přípravu vašeho druhého alba provází řada problémů a komplikací?
3) Bude se na novém albu podílet i zpěvák a textař Michal Hrůza?
4) Na letošním Slavíkovi jste vystoupila i jako host. Jenže se objevily zprávy, že jste měla neúměrné požadavky na pořadatele. Byla to pravda?
5) Je pravda, že jste s Michalem Hrůzou měla vztah, ale že vám ho přebrala bývalá manželka sbormistra Kulínského Linda Vágnerová?
6) Máte v současné době přítele, či přítelkyni? Pokud ano, o koho se jedná?
7) Existuje řada lidí, kteří jsou přesvědčeni o vaší homosexuální orientaci. Je to pravda?
8) Kolik procent z vašich příjmů plyne vašemu bratrovi?
9) Neustále se objevují informace, že vás váš manažer a bratr Nikola drží ve společenské izolaci. Máte také takový pocit?
10) Od SuperStar jste výrazně změnila nejen styl oblékání, ale i svou postavu. Dokonce se objevily zprávy, že trpíte anorexií. Je to pravda?


Autor: (efk)
Foto Aha!: Josef Mašek, Marek Pátek, ČTK

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.