Tajemství Radka Brzobohatého: Jirásková mu zničila život! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tajemství Radka Brzobohatého: Jirásková mu zničila život!

Jiřina Jirásková podle Gregorové zničila Brzobohatému život.
Jiřina Jirásková podle Gregorové zničila Brzobohatému život. (Koláž Ahaonline.cz)

Radoslav Brzobohatý (†79) svůj život prožil bez zásadních sporů a se vším se dokázal vyrovnat. Jen jediné zklamání neunesl, a až do své smrti se s ním nesmířil....

Obrovské trauma mu svým chováním způsobila Jiřina Jirásková (81), která se k němu v závěru kariéry zachovala dost nevhodným způsobem. Brzobohatého manželku Hanu Gregorovou teď zvedlo ze židle, když Jirásková na zesnulého herce pěla ódy. Přitom je to právě ona, kdo ukončil jeho divadelní kariéru.

„Když byla ředitelkou na Vinohradech, tak Radek, tehdy v plné síle, přestal dostávat role. Nehrál nic, byl tam jako rekvizita. Nechtěl odejít, čekal, že dostane třeba k pětašedesátinám krásnou roli, ale nic. Paní Jirásková ho tam prostě nechtěla,“ postěžovala si Gregorová v magazínu Dnes+TV.



Jejich spor nakonec skončil okamžitým odchodem Brzobohatého, který nejspíš vedení divadla svým rozhodnutím pořádně naštval. Když si do dvou dnů nevyprázdnil skříňku v šatně, našel své věci v igelitce na vrátnici.

„Jestli tahle paní vykládá do televize, jaký byl úžasný herec, tak já jen dodám, že stejnému herci způsobila ránu, která se do smrti nezahojila,“ dodala Gregorová. Jirásková jejímu muži natolik ublížila, že se kolem vinohradského divadla nechtěl ani procházet.





Přečtěte si
zamlzena
27. 12. 2012 • 11:52

íte kíélika lidem bych jámusela spílat/ a určitě mezi nimi byli a jsou sttrašně zlí lidi/ ale nikdy to nemůže být jedinec. Budˇdoékážeme odpouštět a povznést se nad případnou a možná jen domnělou křiávdu, mnebo to nedokážeme. Jiřině+ Jiráskové přeji více optimismu, stáří nemáme nikdo lehké, zcvláště když pohřbíme své děti, nebo nás děti jinak zklamou. A jí mělko mnoho lidí rádo, tak ať žije z toho jako ta kytka žije z vody a nevšímá si nepřízně těch, kteří jsou zřejmě úplně jiný druh a nemohli sintedy "rozumět", takmjako nesázíme na záhonu všechno vedle sebe.....

va45
24. 11. 2012 • 17:22

Byla sice dobrá herečka,ale zlý člověk.Myslím,že lidi na ni nebudou v dobrém vzpomínat.Udělala si to sama.

tina.vitaskova
24. 11. 2012 • 17:15

Kamarádka "tuneldědka" stejně soběstředná, pan Brzobohatý nebyl patolízal, tak to těžce nesla. Uražená ješitnost, msta-zlá ženská!!!!

avion
24. 11. 2012 • 11:40

odporná a zlá babka

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.