Kubelková podpořila krásku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Kubelková podpořila krásku

Na večírku Iva okouzlovala saténovými šaty.
Na večírku Iva okouzlovala saténovými šaty. (Aha!: Marek Pátek)

PRAHA – Sjezd krásných žen se konal na křtu kalendáře modelky Lenky Josefiové (20)! Do pražské restaurace Soho zavítala Iva Kubelková (27), která sexy kalendář Jungle Girl s fotografiemi Roberta Vana pokřtila.


PRAHA – Sjezd krásných žen se konal na křtu kalendáře modelky Lenky Josefiové (20)!
Do pražské restaurace Soho zavítala Iva Kubelková (27), která sexy kalendář Jungle Girl s fotografiemi Roberta Vana pokřtila. „Ještě před Vánocemi mě čeká několik moderování firemních akcí. Nejvíc se těším, až vyrazím na vánoční trhy,“ řekla deníku Aha! Kubelková, která ještě musí dokoupit pár vánočních dárků.

Kliknutím zvětšeteSvobodné pány zaujala samotná Lenka Josefiová. „Pracovala jsem především v zahraničí, tady mě lidé moc neznají. Ovšem v nejbližší době už budu pracovat v Česku,“ řekla nám modelka, kterou čeká několik přehlídek, mezi kterými je i vystoupení na prestižní módní show Osmanyho Laffity. „Také mě oslovila jedna firma, abych navrhla design na hodinky, které ponesou mé jméno,“ dodala s úsměvem modelka a zatím také studentka posledního ročníku obchodní akademie. Křest přilákal i spoustu celebrit jako například Světlanu Nálepkovou s holandským přítelem Alexem nebo Jana Antonína Duchoslava alias Vikyho z kultovního filmu Sněženky a machři. Ten Nálepkovou s přítelem pobavil, když předstíral soba.

Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete Kliknutím zvětšete


Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.