Krainová má potíže: Starší Max žárlí na malého Bruna! Oba pláčou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Krainová má potíže: Starší Max žárlí na malého Bruna! Oba pláčou!

Max (na fotce s rodiči vpravo) se o své rodiče s Brunem nechce dělit.
Max (na fotce s rodiči vpravo) se o své rodiče s Brunem nechce dělit. (Koláž Ahaonline.cz)

Novopečená maminka Simona Krainová (39) s manželem Karlem Vágnerem (37) si včera po poledni odvezli druhého syna Bruna z porodnice domů. Hrdý tatínek »malý uzlíček« úzkostlivě schovával pod plínkou a střežil ho jako zlato. Doma pak ale vyvstal trochu nečekaný problém.

Bruno v porodnici moc dlouho nepobyl. „Bruno je zdravé miminko. Bude to velký bojovník, na rozdíl od Maxe, který když se narodil, byl jak malá holčička. Bruno bude velké dítě. Paní doktorka nás chválila, jak až moc jsme zdraví. Kdybych nemusela být po císaři ještě v nemocnici, jsem dávno doma,“ svěřila se deníku Aha! krátce po příchodu domů dvojnásobná maminka. Krainová se nemohla dočkat, až bude mít celou rodinu pěkně pohromadě. 

Na Bruna netrpělivě čekal i jeho o dva roky starší bráška Max. Jenže společné soužití bude asi pěkně těžké. „Teď nás čeká ten největší a nejhorší úkol, vysvětlit Maxovi, že má sourozence. Protože on si neustále vyžaduje mou pozornost. Na střídačku mi tady pláčou. Tak se tady všichni nějak motáme a hledáme si každý své místo. Zvládly to ale i jiné matky, tak to zvládnu taky,“ popsala problém Krainová.

 



Přečtěte si
danyka
11. 10. 2012 • 14:16

Je to normální. Taky mám dva kluky dva roky po sobě a po příchodu z porodnice ten starší dával do zavinovačky bráškovi plechový traktor, svou tehdy nejmilejší hračku. Hodně na něj žárlil, byly to místy nervy, pak ale byli nejlepší kamarádi. Simonko, to bude dobrý, jen ať mu v této době Max neublíží, hlídat, hlídat, hlídat.

hillaarkaa
11. 10. 2012 • 13:18

A ty do cipovic maštalééé

hillaarkaa
11. 10. 2012 • 13:18

Už se zas ta filccka přilípla,vzdouvá se mi z toho smradu rybího monitor

p.r.d.e.l..hillarka
11. 10. 2012 • 13:06

Stačí, že tady smrdíš ty s formanem v patách

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.