Skořepová po operaci: Nesmím si sednout, zradily by mě klouby! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Skořepová po operaci: Nesmím si sednout, zradily by mě klouby!

Snad díky zázraku se Skořepová dostala z těžkých zdravotních problémů.
Snad díky zázraku se Skořepová dostala z těžkých zdravotních problémů. (Aha! - Martin Hykl)

Ačkoliv to nikdo kvůli jejím obrovským zdravotním problémům nečekal, herečka Ljuba Skořepová (89) se tuto sobotu vrací na prkna, která pro ni znamenají svět! „Od sedmi budu v Divadle Kolowrat hrát vlastní hru »Nezlobíš se?« a už se moc těším,“ raduje se Skořepová, která doslova utekla hrobníkovi z lopaty.

Na začátku července musela být narychlo operována kvůli zdravotním problémům s trávicím traktem. Okolí jí moc šancí nedávalo, ona však zabojovala a je opět plná sil.

„Jen si při představení nesmím sednout, to by mě zradily klouby a musela bych se rozhýbávat,“ říká jinak vitální Skořepová, které paměť stále slouží skvěle, ale myslí i na zadní vrátka. „Je to moje malá hra, kterou jsem si sama napsala, takže mohu improvizovat,“ dodala Skořepová s tím, že to ale nebude třeba. „Texty jsem si trénovala už v nemocnici, neumím se nudit.“



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.