Zhroucená Agáta Hanychová: Probrečím celé dny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Zhroucená Agáta Hanychová: Probrečím celé dny!

Agáta dostala varování: Pokud se nezměníš, nový vztah bude v ohrožení!
Agáta dostala varování: Pokud se nezměníš, nový vztah bude v ohrožení! (Aha! - Zbyněk Pecák)

Agáta Hanychová (27) na první pohled působí jako sebevědomá žena, která se nenechá něčím jen tak rozhodit. Rozchod s Mirkem Dopitou jí dal ale pořádně zabrat…

Modelka sice přiznala, že za rozchod může ona a omluvila se Mirkovi, že jej obvinila z nevěry, ale zásadní životní změnu snáší hůře, než by se mohlo stát. Přestože si už za expartnera našla náhradu, má úzkostné stavy. „Jsem v soukromí tak citlivá, že brečím třicetkrát denně,“ svěřila se Agáta serveru iDnes.cz



Vztah s Dopitou je pro ni minulostí a komunikovat s ním bude pouze v případě, že půjde o jejich společného syna. „On si Kryšpína může půjčit kdykoliv, bránit mu nebudu, ale my spolu na kafe asi nepůjdem,“ dodala Hanychová, která lituje toho, že si s Mirkem nerozuměli. „Mrzí mě to, já jsem nechtěla, aby to takhle dopadlo, ale bohužel se tak stalo,“ dodala Agáta.





Přečtěte si
solochov
11. 10. 2012 • 14:41

Už si vyzkoušela jaké je to mít dítě s Dopitou, teď si může zkusit jaké je to mít dítě s Prachařem... Jestli to takhle zamlada zkoušela i její matka, není divu, že je jich tolik!

solochov
11. 10. 2012 • 14:39

solochov
11. 10. 2012 • 14:39

Po tom všem, jak se chováš ti neuvěříme, že tě skolil nějaký rozchod s bezvýznamným Dopitou, s kterým máš dítě, které jsi vlastně ani nechtěla!!! Nebo se učíš neustále fňukat jako matinka Žilkovic? Chlubí se, kolik pořídila dětí a na druhé straně neustále naříká, kolik ji to stojí peněz a jak je těžké je uživit! Jste hérečky jedna jako druhá, jen vám to moc nejde

lauratiger
11. 10. 2012 • 12:34

Nemáte tam překlep? Umíte si představit, jak někdo pláče třicetkrát denně? Hanychová je sice výkonná, ale spouštět a zastavovat pláč třikrát za hodinu, to už je na Guinessovu knihu rekordů. A co mezitím dělá Kryšpín? Pláče s ní?

lauratiger
11. 10. 2012 • 12:27

Jestli tahle napohled zoufalá hysterka působí jako sebevědomá žena, tak je módní policistka Franiška dlouhonohá mladá krásná blondýna. Pláče proto, že v bulvárních plátcích ji zastínila kauza Ornella Štiková. A hned tak to neskončí. Těhotenství trvá devět měsíců. Co poradit? Snad jen rohypnol. A pak ten stres z herecké příležitosti v seriálu Obchoďák. To musí být pořádný tlak. Nebo spíš musel být. Asi zřejmě naštěstí potřebovali někoho, kdo hraje ještě hůř než Trnavský.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.