Smolařka Laurinová: Plánovala svatbu… a přišel rozchod! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Smolařka Laurinová: Plánovala svatbu… a přišel rozchod!

Vztah Laurinové s Kameníkem je v troskách
Vztah Laurinové s Kameníkem je v troskách (Aha! – Marek Pátek, ara)

Herečka Sabina Laurinová (40) má na partnery smůlu. Vypadá to, že nakonec zůstane sama s dcerkami Valentýnkou (10) a Májou (4).

Právě tatínek druhé z nich, stomatolog Karel Kameník (46) se už vedle Sabiny delší dobu neobjevuje. A to ještě loni tvrdili, že se schyluje k jejich svatbě. Teď už je zřejmé, že z Laurinové nevěsta jen tak nebude.

Bývalá partnerka Pepy Vojtka se v poslední době rozrušená a odmítá se ke svému soukromí vyjadřovat. Stejně tajemný je i Kameník, ale vše nasvědčuje tomu, že jejich společná budoucnost je v ohrožení. „Nechci vám odpovídat vůbec nijak. Chci rodině zachovat klid,“ reagovala Sabina na dotaz Blesku.

S Kameníkem sdílí společnou domácnost pět let, a přestože spolu mají čtyřletou dceru, ke svatbě nikdy nedošlo. Stejnou smůlu měla Laurinová i u svých dřívějších partnerů.





Přečtěte si
lukreciaborgia
13. 6. 2013 • 11:49

AHA,Blesk,Novinky cz. musí zaplnit bílé listy.Něčím!!Čímkoliv,ale něco se musí napsat,jinak by to byla bílá stránka.Na příklad diskuze u supermámy vůbec není,přičemž nám vyhrožuje,že neuvidíme jejich 5 cikáňat !!To už je síla!!A my ji nemůžeme odpovědět "Zaplať pánbůh",že je neuvidíme a doufám,že se o nich ani nebude psát.A ona ať si nepouští hubu na špacír.A ten její plodič už má zaměstnání??Čím chtějí zaplatit 12 000.-měsíčně za ten byt ?????

nico
7. 5. 2013 • 13:03

tak proč se o tom píše, když oni se o tom bavit nechtějí, nechtějí to ani komentovat..

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.