Zbabělec Kokta: Zdrhnul před Ornellou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Zbabělec Kokta: Zdrhnul před Ornellou!

Ornella se zakulacuje
Ornella se zakulacuje (Aha! – Karel Kopáč)

Poprvé po dlouhých týdnech se mohli včera večer setkat Josef Kokta (55) a Ornella Štiková (19). Manžel Gábiny Partyšové (34) totiž v pražském klubu křtil desku svého kamaráda Michala Davida (52). To ale netušil, že na akci byla pozvána i Ornella, která nosí pod srdcem jeho dítě. „Já jsem vůbec nevěděla, že tady má být,“ řekla na to Ornella.

Když tatínek Ornellu s kamarádkou Janou dovezl na akci, kam těhotnou krásku pozval kamarád, netušil, že za ani ne hodinu pojede zase domů. Jakmile Ornella vyšla z vozu, oslepily ji záře blesků fotoaparátů, a tak ani nemohla postřehnout, že její životní láska stojí před klubem. Jakmile ale nevěrník Kokta svou milenku spatřil, vzal okamžitě nohy na ramena a utekl do pražské tmy!

Ornella s kamarádkou nic netušíc vešla do baru a až uvnitř zjistila, že se po dlouhých týdnech s otcem svého dítěte mohla potkat. Zbabělý Pepa jí totiž napsal SMS plnou nevybíravých vulgarismů, po které byla Ornella, která už je téměř v pátém měsíci, velmi rozrušená. O tom, jak se cítila, se dočtete v zítřejším Aha!.



Přečtěte si
vlajka
10. 10. 2012 • 23:16

Ještě včera byla Ornella po několika SMS plných nevybíravých vulgarismů od Kokty tak velmi rozrušená, že musela předčasně opustit večírek, ale dnes opět "promluvila" do bulváru: žádné SMS mi Pepa neposílal, nepřišla mi od něj ani jediná sprostá zpráva.Takže shrnuto: Ubožačka, která už si ani nepamatuje, co naslintala do bulváru jeden den a co slintá den další.Je to taková přiblblá chudinka.

rydlo
10. 10. 2012 • 11:44

Ornella tisku tvrdí, že se stále s Koktou schází a že s ním spí a najednou je to "poprvé po dlouhých týdnech se mohli setkat". Kdo pořád zve Ornellu na všelijaké večírky, kde by se mohla setkat s Koktou nebo Gábinou? Není to nakonec bulvár, který potřebuje senzaci za každou cenu? Vždyť už je to k zblití, všude Ornella a její k o.zy a nebo teď už i vystrčený pupek s podotknutím, že je to Koktovo dítě. Co až se po porodu podle DNA prokáže, že si to dítě pořídila s někým jiným, bude se bulvár Koktovi omlouvat?

zadnice
10. 10. 2012 • 10:48

Před tou krávou musí utéct každý kdo má nějaké peníze!!! A ještě k tomu je to šereda, no a k tomu budoucí tchýně to by byla výhra!

jiriforman
9. 10. 2012 • 23:26

A nejvíc to tady zasmradila ulepená p.r.d.e.l. s lepkavým cukroušem. Smradu jako v Cařihradu.

cukrousekbeda
9. 10. 2012 • 22:48

Však nebooj,lásenkooo-i my dva si příjdem na své,vím co ty rád ty můj rudý ďáblíku

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.