Mahulena Bočanová na nové televizní show prodělá kalhoty! Vše platí ze svého! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Mahulena Bočanová na nové televizní show prodělá kalhoty! Vše platí ze svého!

Mahulena Bočanová
Mahulena Bočanová (Aha! – Marek Pátek)

Pravděpodobně poslední teplý den letošního roku využila herečka a moderátorka Mahulena Bočanová (45) k projížďkám v luxusním kabrioletu centrem staré Prahy. Společnost jí ale nedělal její nový přítel Michal Kavalčík (36) alias Ruda z Ostravy, ale její nejlepší kamarádka a vizážistka v jedné osobě Zuzana Straková.

Na dámskou jízda však nevyrazila z čirého rozmaru. „Mahulena natáčela upoutávky k novému pořadu Sen za den, který bude moderovat,“ objasnila mluvčí nové televize TV5  Kateřina Kotalová.

A o co v novém pořadu, který bude Mahu moderovat, vlastně půjde? „Je to o tom, že se vybrané přihlášené ženě splní její sen a právě Mahulena jí v tom pomáhá,“ vysvětlila Kotalová a na Mahulenu ještě »napráskala«, že pro samou dobrotu asi přijde na mizinu!

„Mahulena často dělá to, že když se účastnici pořadu něco moc líbí a je to mimo její finanční možnosti, koupí jí tu věc ze svého. To jí nikdo neproplácí! Naposledy to byl třeba klobouk,“ práskla nám.



Přečtěte si
hufnagll
8. 10. 2012 • 15:21

Tak to je dvojka: Babochlap Mahu a úchyl Ruda budou mít děti s gumovou hlavou

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.