Co týden dal... Krainová ma syna Bruna! Co to jméno znamená? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Co týden dal... Krainová ma syna Bruna! Co to jméno znamená?

Simona spěchá do porodnice. Po komplikaci při prvním porodu se modelka rozhodla pro císařský řez.
Simona spěchá do porodnice. Po komplikaci při prvním porodu se modelka rozhodla pro císařský řez. (Aha – Karel Kopáč, Martin Přibyl, Alexandr Malachovský, Petr Novotný, Marek Pátek, Pavel Machan, Roman Souček, Dan Černovský)

Modelka Simona Krainová konečně porodila a má druhého syna! Slavíky tentokrát nebude moderovat Libor Bouček, ale Ondřej Brzobohatý. Pomeje tvrdí, že dal z rádia výpověď, jenže zasvěcení lidé říkají, že dostal prachsprostého padáka. Ano, i tento týden byl bohatý na aféry…

Porod týdne - Simona má »hnědáka«

Modelka Simona Krainová (39) přivedla v pražské porodnici U Apolináře na svět druhé dítě, syna Bruna (3,46 kg, 51 cm). Krainová se na miminko moc těšila a všem ukazovala těhotenské bříško. Prvního syna Maxe porodila v listopadu roku 2010 a je tak téměř o dva roky starší než jeho bráška Bruno.

Zajímavost Nedělního Aha!: Bruno je jméno staroněmeckéno původu a v překladu znamená hnědý, snědý, opálený, brunet. Jde o latinskou verzi germánského jména Brun. Mezi slavné jmenovce krásného miminka patřil třeba svatý Bruno Kolínský, arcibiskup remešský, zakladatel mnišského řádu kartuziánů.

Víte, že...

...Simona Krainová není jediná, kdo má doma Bruna a Maxe? Vnuci Marie Rottrové (70) se jmenují úplně stejně! Brunovi je 15, Maxovi13 let.

Idol týdne - Ornella ve stopách Obermannové!

Co spojuje spisovatelku Irenu Obermannovou (40) a modelku Ornellu Štikovou (19)? Přestože je od sebe dělí jedna generace, obě si postavily kariéru na vztahu se ženatým mužem. Která z nich napáchala více škody?

„Irena Obermannová je Ornellou Štikovou intelektuálů! Až na to, že Irča má Havla a Orny má Koktu,“ napsala na Facebooku Olga Path Štiplová. A co na to Ornella? K jejímu odkazu se hrdě přihlásila! Pokud se vydá ve stopách Obermannové a sepíše o poměru s Koktou knihu, bude to trhák!

Padák týdne - Pomeje skončil na hodinu!

Jiří Pomeje (47) se nadobro rozloučil s rádiem Frekvence 1, kde bezmála dva roky moderoval noční show. „Nevyhodili mě, odešel jsem sám,“ tvrdí »Pomík«. Jeho posluchači, jichž měl přes 50 tisíc, to nechápou a podle vyjádření v diskusích mají pocit, že rádio Jiřímu po dvou letech přistřihlo křídla a zakázalo mu řadu věcí, které si ve vysílání v noci dovolil!

Šuškanda týdne - Vilhelmová je ve čtvrtém měsíci!

O těhotenství herečky Táni Vilhelmové (34), která je po uši zamilovaná do idolu dívčích srdcí zpěváka Vojty Dyka (27), se spekuluje už dlouho. Tento týden se objevila informace, že oblíbená herečka je ve čtvrtém měsíci! Práskl to dobře informovaný zdroj ze zpěvákova okolí! Dyk prý skáče do nebe radostí, byl by to jeho první potomek! Ani on, ani Vilhelmová ale zatím případný požehnaný stav nikomu oficiálně nepotvrdili.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.