Partyšová varuje Ornellu: Můžeš mít postižené dítě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Partyšová varuje Ornellu: Můžeš mít postižené dítě!

Partyšová se na večer oblékla do neskutečně sexy šatů.
Partyšová se na večer oblékla do neskutečně sexy šatů. (DAN ČERNOVSKÝ / Aha)

Každá jiná ženská by už dávno nevydržela s nervy a od nevěrného manžela utekla. Ale moderátorka Gábina Partyšová (34) dál pevně stojí po boku svého manžela Pepy Kokty (55), chlípného chlapa s těhotnou milenkou Ornellou Štikovou (19) v patách. Ta se Gábině snaží pomocí médií udělat ze života peklo.

Deník Aha! konečně oslovil Partyšovou, aby zjistil, proč se záletného manžílka už dávno nezbavila? Tohle by totiž každá žena nerozdýchala a dávno mu hodila kufry před dveře.

„Víte, Ornella má vážný problém: Já mám totiž svého Pepu ráda!“ zamrkala moderátorka. Tvrdohlavě si stojí za svým: všemožné Ornelliny ataky házet za hlavu a nechat případ řešit své právníky.

Přestože je na krásné a vitální tmavovlásce znát únava, na večírku, který moderovala, rozdávala úsměvy na všechny strany. „I když si občas zabulím, tak nechci nikomu kazit večer svými starostmi. Moje práce mě osvobozuje, na pár hodin vždy zapomenu na to zlo,“ shrnula své pocity Gábina.

Na akci v pražské restauraci přišla v přiléhavých sexy šatech, které ovšem už jednou předvedla – a zrovna na filmovém festivalu v Karlových Varech, kde zrovna celá kauza»Ornella« vypukla. „Tyhle šaty si zaslouží dvojí pozornost a na dnešní večer jsem je tady úplně viděla,“ usmála se Partyšová.

Co také řekla o Ornelle?

„Dělá to hrozně hloupě, až tragikomicky. A na konci toho příběhu, kterýmu se až všichni smějou, může být třeba až postižený dítě…“

„První týden mi bylo strašně zle, psychicky, fyzicky. Nevnímala jsem nic kolem, nechtělo se mi vstávat, přemýšlela jsem, jaký prášky do sebe nahrnu.“

„Jde to snáz stát za mužem, když ti řekne: Já miluju tebe, byl to jen úlet. Měl jsem ji jen na zábavu.“

„Úplně nejhorší je, že my, i když bychom si přáli druhé děťátko, jsme se museli hlídat kvůli práškům, který Pepa bral. Pět z pěti genetiků mi řeklo, že jakmile otěhotním, doporučí potrat, že je to velmi nebezpečný. Přes své doktory varoval i Ornellu, ale ta si to s matkou přeložila tak, že to je můj manévr, jak se zbavit toho jejich vytouženého potomka. Šílenost!“

„My vlastně dodnes nevíme, jestli je Pepa otcem, to se pořád jen všude píše. To až testy DNA prokážou, jestli to tak je.“

Zdroj: Frekvence 1



Přečtěte si
illis
7. 10. 2012 • 11:43

Partyšová jen kolem sebe kope a vrací úder Ornelle. Bohužel si nejspíš neuvědomila, že říct něco takového je přímo nelidské a hloupé . Měla spíše informovat Pepana, aby se nikde nespouštěl a neudělal někoho hodně nešťastného. Já jen přeji Ornelle, aby její dítě bylo zdravé a měla z něj na rozdíl od Partyšové a možná i Kokty jen radost. Má prima rodinu a ti ji bez pomoci jako otecko, který dnes ani neví, jak se zachovat, určitě nenechají .

hornidolnipolni
7. 10. 2012 • 08:54

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.