Peštová postrkává dceru Ellu (10) k modelingu. Danielo, není to trochu brzy? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Peštová postrkává dceru Ellu (10) k modelingu. Danielo, není to trochu brzy?

Mladičká Ella má s modelingem už mnohé zkušenosti, rozhodně není žádná začátečnice.
Mladičká Ella má s modelingem už mnohé zkušenosti, rozhodně není žádná začátečnice. (Hermína)

Slavná modelka Daniela Peštová (41) čas od času vezme svou desetiletou dcerku Ellu do společnosti a to je potom pozdvižení! Mladá slečna dorůstá do krásy své matky. Kdy asi začne s modelingem malá blondýna?

Jako správná mladá dáma dbá na kulturní vzdělání, proto svou slavnou maminku doprovodila na koncert vážné hudby. „Baví ji to, koncert bez problémů vydrží,“ pyšnila se Daniela, která Elle jednou modelingové kariéře bránit nebude.

„Já vždycky říkám, že mám s modelingem jenom pozitivní zkušenosti a pokud by to bylo něco, co by jí mělo dělat radost a bavit ji, tak bych v tom dceři vůbec nebránila,“ prozradila Peštová.

Ono se ale popravdě zdá, že Ella má budoucí kariéru dopředu nalinkovanou. Roste z ní po mamince krásná žena a navíc už v osmi letech poprvé stála přehlídkovém molu, když se oblékal do značky Fendi. Vloni pak zářila na Prague Fashion Weekendu.




Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.