Těhotná Ornella vzkazuje Koktovi: Budeš v rodném listě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Těhotná Ornella vzkazuje Koktovi: Budeš v rodném listě!

Ornella v rodném listě uvede Koktu jako otce.
Ornella v rodném listě uvede Koktu jako otce. (Marek Pátek / Paparazzi)

Mladičká milenka Pepy Kokty (55) Ornella Štiková (19) má jasno v tom, kdo bude v rodném listě miminka, které čeká, uveden jako otec: ženáč Josef Kokta! Horší už je to s příjmením... Ornella přiznává, že stále tápe a sama neví, jak se bude malé »Koktě« jmenovat.

„No tak to je jasný, že Pepa. Není jiný kandidát,“ vysvětluje blonďatá sexbomba, kdo bude uveden v rodném listě v kolonce otec. Rozhodování o příjmení děťátka už ale taková legrace není a Ornella na to v současnosti ani nechce myslet. „To nevím. Přemýšlela jsem o tom, ale spíš tu myšlenku oddaluju a oddaluju. Teď to nejsem schopná řešit,“ přiznává. O příjmení miminka tak rozhodne vývoj celé situace.



Přečtěte si
franckajagrova
4. 10. 2012 • 01:40

Ornella osočila už 3 mediálně známé muže,že s nima něco měla..jeden se k tomu nevyjádřil (a pochybuju,že jí někdy v životě viděl a možná ani zatím o jejím osočení neví-jde o tenistu Radka Štěpánka,s kterým měla něco mít před čtyřmi lety i když byl v té době už zadaný) a druhý to popřel (Okamura)..a Kokta uvěřil jejím lžím,že bere antikoncepci ! Takže tak..kdyby šlo o jednoho chlapa,mohla to být náhoda,ale když už jich osočuje tolik..a všichni jsou jako na potvoru mediálně známí..náhoda ? Silně pochybuju ! Měla údajně i neznámé partnery a jak vidíte,těmi se nikde v médiích nechlubí..vždy ji šlo údajně jen o majetek,nebo o možnost zviditelnění..skoro ve 20 letech už má člověk většinou trochu jiný mluvený projev..pokud není mentálně retardovaný..ten její odpovídá 12letému dítěti..zviditelňovat se snažila už před časem na Okamurovi,což se jí nepovedlo,tak šla po jiné "rybě" ! Jinak včas pochopila,že s jejím obličejem a postavou z ní nikdy modelka nebude,tak zkusila přijít ke slávě poněkud přízemnějším způsobem..Kdyby jí bylo 15 let..ale v jejím věku je kalkul jasný ! A otěhotnět jen kvůli slávě,je opravdu ubohost nejhrubšího zrna !

klidek.pianko
3. 10. 2012 • 22:57

není co číst, dtto z Blesku

dune
3. 10. 2012 • 20:51

Matka : Stetka Stikova Otec : Vul Babicka : Bordel mama

jerry
3. 10. 2012 • 20:35

Pokud je to tak, je to úžasné a na pořad se těším.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.