VIDEO Petr Štěpánek v šoku: Shořel mu dům! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

VIDEO Petr Štěpánek v šoku: Shořel mu dům!

Petr Štěpánek přihlíží zkáze
Petr Štěpánek přihlíží zkáze (TV Prima)

Herec Petr Štěpánek (63) zažil dramatické chvíle, při nichž málem přišel o život. Při návratu z práce našel svůj dům v plamenech!

Požár kompletně zničil majetek, který Štěpánek budoval celý život. Ze škody si ale nemusí dělat příliš velké starosti. Není za tím dobrá pojistka, ale fakt, že požáru přihlížel pouze jako Václav Janák v seriálu Cesty domů.

„Naštěstí se mi nikdy nestalo, že bych vyhořel, a ani to nechci přivolávat, proto to honem zaklepávám. A při natáčení této scény jsem si uvědomil, jak jsem rád, že tohle zažívám jenom před kamerou a ne na vlastní kůži,“ řekl Petr Štěpánek, který nanečisto zažil situaci, jakou by nikomu nepřál.

Cestou domu jej totiž s jeho seriálovou dcerou Kristýnou Janáčkovou zastavila policie a oznámila mu, že jeho vnuk Mareček s chůvou málem uhořeli.

Přestože bude ve středečním díle Cest domů vše působit autenticky, ve skutečnosti na place vůbec nehořelo a oheň se do obrazu přidal až v postprodukci. „Natočit požár je velmi složitá a velmi drahá operace. V seriálu tohoto typu si musíte pomoct velmi omezenými prostředky tak, aby výsledek vypadal jako požár, ale aby scéna stála co nejméně peněz. A taky aby její natáčení zabralo jen o nepatrně víc času než jiné momenty,“ popsal natáčení režisér Jiří Adamec.

Podívejte se na požár v Cestách domů na videu!

Video se připravuje ...




Přečtěte si
mandat
4. 10. 2012 • 17:31

Doufejme, ze je pojsteny.

p.r.d.e.l..hillarka
3. 10. 2012 • 12:50

A dokud mu ještě chvilkama postojí, tak taky o nic nejde

hillaarkaa
3. 10. 2012 • 12:16

U zadku-o nic nejde

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.