Finalistka v obvazech! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Finalistka v obvazech!

Prezidentka České miss Michaela Maláčová s finalistkami třetího ročníku soutěže. Andrea Šopovová už se zavázanou nohou.
Prezidentka České miss Michaela Maláčová s finalistkami třetího ročníku soutěže. Andrea Šopovová už se zavázanou nohou.

PRAHA – Česká miss roku 2006 Renata Langmannová brzy přijde o korunku. Prezidentka České miss Michaela Maláčová už vybrala finalistky třetího ročníku soutěže krásy. A bylo to skutečné drama.


Při semifinále se dokonce zranila jedna z kandidátek na královnu krásy!

Porota, v níž zasedli kromě Maláčové třeba zpěvák Peter Nagy, Vítek Pokorný či vítězky minulých ročníků Kateřina Smejkalová a Renata Langmannová, měla z jednačtyřiceti finalistek těžkou hlavu. Dívky totiž daly do boje o postup úplně všechno, nezastavilo je ani zranění! „Při aerobiku ve volné disciplíně jsem špatně došlápla a vyvrkla jsem si kotník. Vystoupení jsem musela dokončit v bolestech,“ svěřila se semifinalistka Andrea Šopovová, která musela promenádu ve večerních šatech absolvovat se zavázanou nohou. Kliknutím zvětšeteJejí odvaha jí však pomohla do finále, porota se totiž slitovala a poslala Šopovou do závěrečných bojů o korunku. Další soutěžící zvolila rafinovanější způsob, jak porotu zaujmout. Při volné disciplíně jí totiž vypadlo ňadro!

„Jsou to hezké holky, ale žádnou jednoznačnou kandidátku na titul Miss tam nevidím. Bude to boj!“ komentovala loňská miss Renata Langmannová dvanáct finalistek. Dívky však před závěrečným kláním o korunku čekají ještě značné úpravy. Kliknutím zvětšetePrezidentka soutěže Michaela Maláčová totiž nebyla spokojená s jejich vlasy. „Do příštího víkendu musí všechny finalistky podstoupit péči u kadeřníka. Některé dívky mají vlasy zbytečně přebarvené, jiné špatně odbarvené,“ kritizovala Maláčová. „Ale oproti minulým letům mají letos dívky opravdu výborné postavy,“ dodala.


Autor: Leni Kabeláčová
Foto Aha!: Marek Pátek

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.