Jan Šťastný: Zítra spáchá v Ordinaci sebevraždu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Jan Šťastný: Zítra spáchá v Ordinaci sebevraždu!

Jan Šťastný jako Dalibor Frinta
Jan Šťastný jako Dalibor Frinta (TV Nova)

Herec Jan Šťastný (46) se zítra definitivně rozloučí se seriálem Ordinace v růžové zahradě. Jako doktor Dalibor Frynta neunese boj s rakovinou a raději spáchá sebevraždu!

Smrt populární postavy už během natáčení otřásla se štábem. „Bylo to strašné, točili jsme celý den scénu, ve které jsme brečeli. Byla jsem z toho psychicky na dně, a když jsem pak jela domů, brečela jsem a doma také... Manželovi jsem říkala, ať na mne nemluví, že jsem z toho úplně hotová. Vlastně jsem se z toho zhroutila,“ svěřila se už v srpnu Štěpánová, která se nemohla smířit s odchodem seriálového kolegy.

Frynta v podání Šťastného nebude první postavou, která musela tímto způsobem »vyklidit pole«. Ordinaci už dříve opustila Daniela Šinkorová alias Gita Petrová, která se stala obětí brutálního napadení. Ladislava Potměšila alias doktora Čížka postihla pro změnu srdeční příhoda. Martin Trnavský pak zemřel při slaňování.

Anketa

Bude vám Jan Šťastný v Ordinaci chybět?
Celkem 674 hlasujících


Jan Šťastný patří k nejvýznamnějším tvářím Ordinace a jeho odchod s fanoušky pořádně zamává. Jeho potenciálním náhradníkem by mohla být herecká posila v podání Lukáše Hejlíka.



Přečtěte si
tulip
1. 10. 2012 • 16:07

Hlavně už ho nechte v klidu umřít,poslední díly mi připadají jako nastavovaná kaše.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.