Dara Rolins: Homolu nechá zaplatit výchovu dcerky Laury! Schovává si účtenky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Dara Rolins: Homolu nechá zaplatit výchovu dcerky Laury! Schovává si účtenky!

Laura si přehlídku užila
Laura si přehlídku užila (Image.cz)

Spor o čtyřletou Lauru bude pro právníky těžkým soustem. Dara Rolins (39) je totiž schopna udělat cokoliv, aby ji získala do své péče.

Po vzájemné přestřelce, týkající se náklonnosti Matěje Homoly k lehkým drogám, Rolins vyrukovala s další zbraní. Tvrdí, že Lauru celou dobu živila jen ze své kapsy, a pro jistotu si na všechno schovávala účtenky. A vzhledem k životnímu standardu zpěvačky je jasné, že půjde o statisícové částky.



„Nikdy se nestaral o to, za co kupuju všechny plenky, hračky, vybavení pokojíčku, kočárek… na všechno mám doklady,“ řekla Dara deníku Nový Čas.

Totálně ji však rozhořčilo, že Homola Lauru navádí proti jejímu současnému partnerovi Rytmusovi. „Nejvíc mě zklamalo, když mi Laura řekla: Táta říkal, že Patrik je debil! Zase mě zklamal a v její hlavičce udělal zmatek,“ popsala zpěvačka rodinný spor.





Přečtěte si
manicka919
2. 10. 2012 • 12:57

boze darinko, ty si fakt uplne mimo. kdyz to vylozene nereknes, tak co si pak stezujes? pokud ma matej lauru na pul casu, asi taky musi u nej nekde spat, s necim si hrat apod., ne? a dobra definice otce? ty si snad dobra matka dle definice mateje? dara by si mela uvedomit, ze odpira otci dite, a nejvic to odnese kdo? prave laura. tak na to daro, mas opravdu kuraz... matej si mozna da jointa, ale to dela kdedko, rozhodne z toho vychazi lip nez ty, ktera jsi zabila cloveka a ani nejsi schopna se k tomu postavit celem!

margarethka
2. 10. 2012 • 08:41

přesně se nedělá! můžu si o partnerovi své ex myslet cokoliv.... i ty nejsprostší výrazy, ale nebudu to říkat dítěti. jak to může čtyřletá holčička chápat?

lillyli
2. 10. 2012 • 07:40

je ubožák, ale Dara si ho vybrala za otce svého dítěte. Takže má hodně nízkou laťku...ostatně jako mnoho našich zpěvaček.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.