Lucie Zedníčková a »otec« Pavel Zedníček: Válečná sekyra je opět vykopána! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Lucie Zedníčková a »otec« Pavel Zedníček: Válečná sekyra je opět vykopána!

Lucie Zedníčková svému nevlastnímu otci nikdy neodpustila. Pro syna Mikuláše (14) je dědeček cizí.
Lucie Zedníčková svému nevlastnímu otci nikdy neodpustila. Pro syna Mikuláše (14) je dědeček cizí. (Aha! – Karel Kopáč, Marek Pátek, Pavel Machan, ara)

Herečka Lucie Zedníčková (43) opět vykopala válečnou sekyru se svým nevlastním otcem hercem Pavlem Zedníčkem (62). Už už to vypadalo, že mu odchod od její maminky po letech odpustila. Ale realita je jiná! Při natáčení VIP Prostřeno! přespávala raději v hotelu než u milujícího otčíma. Proč? „Co je vám do toho, kde jsem spala?“ reagovala podrážděně Lucie.

„Jděte do prd**e,“ rozčílila se Zedníčková, která se o svém soukromém životě nikdy do médií nevyjadřuje. Ani Pavel Zedníček, který se minulý rok radoval z uklidněných vztahů s nevlastní dcerou, kterou vychovával jako vlastní, nebyl sdílnější. „Nezlobte se, nechci se o tom bavit,“ odpověděl smutně.

Až jeho partnerka, moderátorka Hana Kousalová (49), poodhalila tajemství: „My jsme ani nevěděli, že je Lucka v Praze. Nezavolala,“ svěřila deníku Aha! Kousalová, která ale popírá, že by mezi dvojicí panovala nějaká nenávist.

„Vycházejí spolu dobře. Když se potkají, pozdraví se, prohodí pár slov,“ řekla minulý rok. Z Lucčina chování ale vyplývá, že chudák Zedníček bude pro svá »vnoučata« Mikuláše (14) a Amélii (8) navždy zapovězený dědeček, který opustil babičku.



Přečtěte si
jity
2. 10. 2012 • 12:50

Nejsou všechny tak hloupé, aby své děti připravily o dědečka. Znám dost rozvedených rodičů i prarodičů, ale dětem s prarodiči kontakt nezakazují, pokud o ně stojí tak neni důvod.

wellnes.top
2. 10. 2012 • 06:41

jity:nesouhlasím, hillarka:souhlasím. V tom případě je půl ČR slepic?Nikdo z nás nevidí do jejich interního problému,navíc je to JEJICH věc.Lucie i Zedníček jsou oba dobří herci to je prvotní.

jity
1. 10. 2012 • 13:34

jedna připravila své děti o dědu. To už se zpět vzít nedá, protože dětství je jen jednou. Děti jsou na dědky přímo zatížené a milují je.

hillaarkaa
1. 10. 2012 • 12:08

Konzistenci ranního lejna nemáte,škrabáci??!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.