Iveta Bartošová: Skryté kamery u ní doma! Kdo ji sleduje? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Iveta Bartošová: Skryté kamery u ní doma! Kdo ji sleduje?

Iveta Bartošová
Iveta Bartošová (Aha! – Marek Pátek, Pavel Machan, Roman Souček, ara)

Zpěvačka Iveta Bartošová (46), která je v posledních letech spíše než svou prací známá svými excesy a milostnými eskapádami, bude mít na TV stanici Pětka vlastní reality show!

Iveta za účast sice nedostane 5 milionů, o které si původně řekla, i tak si ale přijde na slušnou sumu: za každý ze třinácti dílů vyinkasuje 40 000 Kč, dohromady tedy 520 tisíc! Vydrží psychicky labilní Iveta až do konce? Ivetu třikrát týdně sledují kamery, a to i v jejím vlastním domě. Má to však háček: V záběrech se nesmí objevit její samozvaný ochránce Josef Rychtář...

„Má to být tříměsíční reality show, kdy se mají pokusit dát Ivetu do kupy. Skončit by to mělo Ivetiným koncertem v Lucerně. Jde tam vlastně o to, aby postupně vrátili Ivetu do života a zpět na pódia,“ popsal redakci Aha! zdroj z televize. Odvážný projekt, kdy nikdo dopředu neví, jestli Iveta zase z nasmlouvaného kšeftu »necukne«, se bude vysílat jednou týdně.

A co její ochránce a občasný »ranař« Josef Rychtář? Objeví se v televizi po Ivetině boku? „Myslím, že Rychtář tam ani nebude, protože tím by se popřelo to, co se od toho chce. Tedy postavit Ivetu zpět na vlastní nohy. Když by tam byl Rychtář, který za ni v jednom kuse mluví a ve své podstatě ji ovlivňuje a rozhoduje jí o životě, bylo by to k ničemu,“ »napráskal« zdroj.

Sama Iveta o pořadu nemluví, prý je to tajemství, které nesmí být podle smlouvy vyzrazeno.



Přečtěte si
klidek.pianko
4. 10. 2012 • 00:16

holky sražte si ty brejle

klidek.pianko
4. 10. 2012 • 00:15

někdo se opět přiživí

rolpa
3. 10. 2012 • 11:29

Tak je to spravne bez Rychtare by to nebylo to prave orechove.Je hezkej muzsky tak proc ho zatajovat.Taky si to i zaslouzi ted je to on kdo stoji po boku Bartosove v dobrem i zlem a bylo by nefer ho vysachovat ze hry.Drzim obema palce a tesim se ,/ kamoska sedici vedle mne se taky tesi /.Nechce se ji tady psat tak pisi i za ni.

dannaa
1. 10. 2012 • 18:30

No tak,dejte tam jinou fotografii.Platím si internet,tak si zasloužím ,aby jste mne neděsili.

lukolina
1. 10. 2012 • 11:22

aby bylo pokrytí signálu po celé republice, jinak na sranda nebude mít takový úspěch a hlavně sledovanost.Rychtářovi až bude odsouzen musí Iveta videa posílát do vězení, aby psychický netrpěl

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.