Mahulena Bočanová: Konečně má chlapa! Je to Ruda z Ostravy, a není to vtip! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Mahulena Bočanová: Konečně má chlapa! Je to Ruda z Ostravy, a není to vtip!

Mahulena se s Michalem Kavalčíkem alias Rudou z Ostravy schází »na tajňačku«. Do auta nasedla nejen moderátorka, ale i její dcera Márinka.
Mahulena se s Michalem Kavalčíkem alias Rudou z Ostravy schází »na tajňačku«. Do auta nasedla nejen moderátorka, ale i její dcera Márinka. (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl, showpix.cz)

Ty tam jsou doby, kdy si herečka Mahulena Bočanová (45) vodila do společnosti jako doprovod kamarádky. Našla si totiž o devět let mladšího partnera Michala Kavalčíka alias Rudu z Ostravy. Ten přitom ještě v únoru chodil s herečkou Veronikou Novou (26). A ta tomuto novému vztahu českého showbyznysu požehnala!

Fotografové dvojici »načapali«, zrovna když se Ruda chystal Mahulenu s její dcerou Márinkou (10) odvézt neznámo kam. Vzhledem k tomu, že ale do auta nasedalo i malé dítě, očividně vezl svou novou lásku k ní domů.

Mahulena v posledních letech neměla velké štěstí na partnery. Poté, co dlouho chodila do společnosti v přítomnosti dam, se dokonce objevily spekulace, že je na ženy. S chlapy šla z trápení do trápení. Tomu by ale mohl udělat přítrž »Rudíček«, známý svým osobitým humorem. Oblíbený recesista je ale stále v kontaktu i s expřítelkyní Veronikou Novou. „Když nemám čas nebo jsem někde na dovolené, tak mi Michal hlídá pejska Abbi,“ prozradila Nová.

Na vztah »Rudíčka« a »Mahu« se ale nedívá nikterak žárlivě, ba naopak: „U Michala mě to moc nepřekvapuje. Jemu i paní Bočanové držím palce, aby jim to klaplo,“ dodala Nová, která očividně o novém románku svého bývalého moc dobře ví. Kdyby to Bočanové s Kavalčíkem skutečně vyšlo, změnil by se Mahulenin život o 180 stupňů. Co nevidět se totiž i s dcerkou Márinkou nastěhuje do zbrusu nového domu, kde by s nimi v budoucnu mohl žít i Ruda z Ostravy.



Přečtěte si
magie
30. 9. 2012 • 13:57

On ho ten humor brzy přejde s transexuálem po boku.

repro
30. 9. 2012 • 11:06

Co by dělala se starým dědkem, když ona na svůj věk vůbec nevypadá? Divím se, jak se všichni staráte o její blaho a přitom byste jí, takové krásce, vybrali nějakého seriózního starce.

hufnagll
29. 9. 2012 • 21:20

Ruda z Ostravy? tak to je kauf,mohla by mu dělat mámu. Bočan holt má mozek někde hodně dole,místo tamponu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.